Lemondásra szólítjuk fel Szarvas Koppány Bendegúz képviselőt, kirekesztő és rasszista megnyilvánulásai miatt. Kijelentései nem csak a józsefvárosi cigányságára nézve sértőek, hanem minden magyarországon élő ember számára is. Petíciónkkal felszólítjuk a Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő- testületét, valamint Pikó András polgármester urat, hogy határolódjanak el képviselő társuk megnyilvánulásaitól, továbbá szólítsák fel Szarvas Koppány Bendegúzt, hogy mondjon le képviselői mandátumáról. Arra kérünk, hogy aláírásoddal támogasd a petíciót, a józsefvárosban, magyagyarországon lélő emberekért. Köszönjük!

Az aláírással felhatalmazom Zsiga Ottó petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.