Legyen deszkapark Kecskeméten!

 Legyen deszkapark Kecskeméten!

Ezúton szeretném felhívni az illetékes emberek figyelmét Kecskeméten! Kecskeméten sajnos nem található 1 rendesen felszerelt deszkapark sem, és itt szeretném felhozni a Noszlopy Gáspár Parkban lévő, hanyagul illetve átgondolatlanul felépített deszkaparkját is. Sajnos a Noszlopy Gáspár Parkban lévő deszkapark fejlődésre nem ad le lehetőséget, hisz egyetlen egy "normális" ív, illetve "spot" sem található, ezek mellett, kisgyerekek is gyakran játszanak a ott, ezzel el lehetetlenítik a komoly extrém sportra vágyók gyakorlását, nem egy esetről lehet beszámolni mikor is, kisgyerekek illetve középkorúak is sérültek már meg a felelőtlen szülők butasága miatt. Ha lehetne, jó lenne egy olyan deszkapark ahol is a komoly extrém sportra vágyók keze alá dolgoznának, sajnos mint civil emberek nehezen tudunk saját kezűleg egy pályát/deszkaparkot építeni, ezért kérjük ebben az ügyben illetékes emberek segítségét. 

Pedlow_Field_Skate_Park.jpg

Elvárások:

  • Korhatáros, ingyenes belépő. (amennyiben úgy adódik fizetni is képesek vagyunk érte)
  • Igényesen felépített, lehetőleg nagy pálya hogy a sportolni vágyók kényelmesen elférjenek.

 

 

UI: Szülők! A gyermekük érdekében! Legyenek szívesek a kisgyereket/kisgyerekeket a játszótérre vinni, és ne egy olyan deszkaparkba ahol egy balszerencsés baleset folytán életüket is veszthetik.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Egy sportolni vágyó petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...