Legyen a soproni Aranyhegyi Lakóparkban infrastrukturális változás!

 

Kedves Aranyhegyen Lakók!
 
Szabó Évi vagyok, 1973 óta, szinte születésem óta élek itt az Aranyhegyen, bár akkor még nem volt lakópark, azóta nagy változáson ment át az évek során ez a környék, legalábbis ami a megnövekedett létszámot jelenti. Ehhez sajnos a mai napig nem épült meg a szükséges infrastruktúra. Hiányzik egy olyan kereskedelmi egység, mint pl Spar, Aldi, Lidl, ahol megfizethető áron, és megfelelő választékban be tudnának vásárolni az itt lakók, főleg az idősek, vagy a sok  kisgyerekes anyukák.
Szükséges volna egy postára, gyógyszertárra, bankautomatára, továbbá a buszjáratok sűrítésére, gyalogátkelőhelyek kiépítésére, biztonságos közlekedésre, a trafik előtti kocsma csoportosulás megszüntetésére, térfigyelő kamerákra, parkra, biztonságos játszótérre, kutyafuttatóra, padokra, szemetesekre, rendőrőrsre/polgár védelemre, parkoló stb. 
Tavaly már kezdeményeztük ezek megvalósítását, de ezidáig nem történt semmi.  
 Most többek kérésére hoztam létre ezt a petíciót, kérlek, ha Te is itt laksz, és szerinted is szükség van  a fent felsoroltakra, írd alá a petíciót!
 
Köszönettel, és üdvözlettel: Szabó Évi

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szabó Éva, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook