Lakossági tiltakozás (petíció) a Nagykovácsi Kastelypark komplexum ellen

Tiltakozás_a_Nagykovácsi_Kastélypark_Kpmplexum_ellen.pngKedves Nagykovácsi Lakosok, tisztelt Közösség, kedves Ismeroseim! 

Sokak szerint "felesleges" a fáradozás, mégis "a remény hal meg utoljára" - alapon kérnék minden kedves Nagykovácsi lakost, környéken élőt, ismerőst - de még akár ismerősök ismerőseit is: támogassák egy aláírással tiltakozásunkat a készülő Nagykovácsi Kastelypark Komplexum beruhazása ellen.

Álljunk ki együtt a közös célokért:

-hogy Nagyközségünk továbbra is megőrizze eddig is oly nagy becsben tartott faluképét

-megmaradjon csodaszép Kastélyparkunk és annak jól megszokott környezete 

-tartsuk meg a megszokott csendet és zajmentességet

-védjük a kastélyparkban lévő öreg fákat és azok élővilágát

-kerüljük el a fölösleges plusz forgalmat és útrongálást melyet a közelgő építkezés és a sok új idelátogató generálna majd... 

Ha csak egy ponttal is egyet ért /egyetértesz, fogjunk össze, hátha együtt, közösen sikerrel járunk - ha más nem, legalább talán a teljes tervezet újragondolását el tudjuk érni...

Köszönet előre is a petíció linkjének esetleges megosztásáért, a cél hogy minél több emberhez eljusson a probléma :) 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Füzi Mónika petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )