Közösségi összefogás a József Attila Középiskolai Kollégiumért

A József Attila Középiskolai Kollégiumot átszervezés veszélye fenyegeti, ami annyit jelent, hogy a kollégiumnak egy másik épületbe és rosszabb körülmények közé kellene költöznie, amely kevesebb férőhellyel rendelkezik és a tanulók egy részét is elveszítenénk. A felkínált épület nem teszi lehetővé, hogy a kollégiumi tevékenységünket ugyanolyan magas színvonalon folytassuk tovább (hagyományőrző rendezvények, sport- és kulturális események, programok…). Ahhoz hogy megakadályozzuk ezt, minél több aláírás és támogató vélemény szükséges, hogy a már 60 éve jól működő kollégiumot a jelen állapotában meg tudjuk menteni, ami a bentlakó diákok és régi kollégisták számára is létfontosságú. A támogató véleményt küldjék meg az alábbi Facebook oldalra: 

https://www.facebook.com/J%C3%B3zsef-Attila-K%C3%B6z%C3%A9piskolai-Koll%C3%A9gium-Di%C3%A1k%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati-oldal-2053882771600304/

 


József Attila Középiskolai Kollégium Diákönkormányzata    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem József Attila Középiskolai Kollégium Diákönkormányzata, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook