Közösségi összefogás a József Attila Középiskolai Kollégiumért

A József Attila Középiskolai Kollégiumot átszervezés veszélye fenyegeti, ami annyit jelent, hogy a kollégiumnak egy másik épületbe és rosszabb körülmények közé kellene költöznie, amely kevesebb férőhellyel rendelkezik és a tanulók egy részét is elveszítenénk. A felkínált épület nem teszi lehetővé, hogy a kollégiumi tevékenységünket ugyanolyan magas színvonalon folytassuk tovább (hagyományőrző rendezvények, sport- és kulturális események, programok…). Ahhoz hogy megakadályozzuk ezt, minél több aláírás és támogató vélemény szükséges, hogy a már 60 éve jól működő kollégiumot a jelen állapotában meg tudjuk menteni, ami a bentlakó diákok és régi kollégisták számára is létfontosságú. Az összegyűlt aláírásokat és támogató véleményeket Dr. Házlinger György Tankerületi Igazgató részére címezzük.

A támogató véleményt küldjék meg az alábbi Facebook oldalra:

József Attila Középiskolai Kollégium Diákönkormányzata    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével