Közösségi összefogás a József Attila Középiskolai Kollégiumért

A József Attila Középiskolai Kollégiumot átszervezés veszélye fenyegeti, ami annyit jelent, hogy a kollégiumnak egy másik épületbe és rosszabb körülmények közé kellene költöznie, amely kevesebb férőhellyel rendelkezik és a tanulók egy részét is elveszítenénk. A felkínált épület nem teszi lehetővé, hogy a kollégiumi tevékenységünket ugyanolyan magas színvonalon folytassuk tovább (hagyományőrző rendezvények, sport- és kulturális események, programok…). Ahhoz hogy megakadályozzuk ezt, minél több aláírás és támogató vélemény szükséges, hogy a már 60 éve jól működő kollégiumot a jelen állapotában meg tudjuk menteni, ami a bentlakó diákok és régi kollégisták számára is létfontosságú. Az összegyűlt aláírásokat és támogató véleményeket Dr. Házlinger György Tankerületi Igazgató részére címezzük.

A támogató véleményt küldjék meg az alábbi Facebook oldalra: 

https://www.facebook.com/J%C3%B3zsef-Attila-K%C3%B6z%C3%A9piskolai-Koll%C3%A9gium-Di%C3%A1k%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati-oldal-2053882771600304/

 


József Attila Középiskolai Kollégium Diákönkormányzata    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )