Követeljük az antiszemita Kornis Gyula szobrának eltávolítását

Tűrhetetlen, hogy a kormány annak a nyíltan antiszemita politikusnak az emlékét próbálja rehabilitálni, aki a zsidóságra a magyarság szellemét megrontó, külön fajként tekintett. Aki a holokauszt borzalmait készítette elő, és a későbbi mészárlásokat elfogadhatóvá tette a többségi társadalom számára.

Felháborító, hogy Vác önkormányzata egy olyan embernek állít szobrot, aki – idézzük - a magyar értelmiséget "hungarizálni" akarta az "eljudaizálódás" ellen, és elfogadhatatlan, hogy Rétvári Bence fideszes államtitkár jelenlétével és dicsérő szavaival a kormány mindehhez lelkesen asszisztál!

Tiltakozunk az ellen, hogy a kormány rendre a Horthy-korszakot élteti, és ezzel ártatlan magyar áldozatok százezreinek az emlékét gyalázza meg! A Fidesz-kormány Orbán Viktor vezérletével súlyosan antiszemita, minden 21. századi demokrata számára vállalhatatlan eszméket éltet, amikor a Horthy-korszak rehabilitációján dolgozik. 

Követeljük, hogy A VÁCI ÖNKORMÁNYZAT HALADÉKTALANUL GONDOSKODJON A KÖZTÉREN FELÁLLÍTOTT KORNIS GYULA - SZOBOR ELTÁVOLÍTÁSÁRÓL!


Sermer Ádám - Magyar Liberális Párt    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Sermer Ádám - Magyar Liberális Párt petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...