Köszönjük dr. Müller Cecília tisztifőorvos asszony munkáját!

Tisztelt Tisztifőorvos Asszony, Kedves Cecília!

A Lovas István Társaság Elnöksége és sok száz támogatója nevében írok Önnek. Valamennyien szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket azért a munkáért, melyet Ön naponta végez, s hosszú ideje fáradhatatlanul bizonyítja, hogy jóindulattal, kedvességgel, türelemmel és szigorúan a tényekhez ragaszkodva kell és lehet szólni az emberekhez. Az a néhány rosszindulatú gáncsoskodó, aki nélkül úgy tűnik, nem történhet semmi ma a világban, szóra sem érdemes. Amerre csak járunk – és elnökségünk tagjai, természetesen betartva a járványra vonatkozó előírásokat, nagyon sok emberrel állnak kapcsolatban –, szerte az országban azt tapasztaljuk, rég nem látott rokonszenv övezi Önt. Az így megismert többség nevében is szeretetünkről kívánjuk Önt biztosítani. Köszönjük a munkáját, köszönjük a higgadtságát, okosságát és sugárzó jóindulatát. Sok erőt kívánunk a feladataihoz, természetesen segítő munkatársainak is.
Kondor Katalin
újságíró, a Társaság elnöke

Az aláírók – csatlakozva a levélhez – köszönetüket fejezik ki a tisztifőorvos asszonynak és munkatársainak.

Az aláírással engedélyezem demokrata.hu, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.