Kössük össze! - legyen zebra a Kazinczy utca és a Szentkirályi utca között!

Két egyetem, egy múzeum, egy zsinagóga, buszmegálló, tucatnyi bár és romkocsma az egyik oldalon. Két másik egyetem, egy filmszínház, egy klinika, buszmegálló a másik irányba, és hangulatos kiskocsmák a másik oldalon. A kettő között pedig bő fél kilométert kell kerülnie annak, aki át szeretne kelni a Rákóczi úton a túloldalra.

Kösse össze zebra a Kazinczy utcát és a Szentkirályi utcát! Legyen könnyebb az időseknek boltba, postára járni! Fonódjon össze a 7. és a 8. kerület két emblematikus utcája! Bár őszintén hisszük, hogy a gyalogosoké és bringásoké a jövő, és a belváros, hiszünk abban is, hogy a Rákóczi út közlekedési lámpáinak összehangolásával az autósoknak sem jelentene akadályt az új zebra.

Az Élő Erzsébetvárosért Egyesület Kazinczy csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével