KIÁLLÁS KÓSZ ZOLTÁN ÉS PETŐVÁRY ZSOLT MELLETT

KIÁLLÁS KÓSZ ZOLTÁN ÉS PETŐVÁRY ZSOLT MELLETT    

Figyelemmel követve az elmúlt napok sajtóhíreit úgy érezzük, hogy meg kell szólalnunk. Kósz Zoltánnak és Petőváry Zsoltnak nincs szüksége a mi védelmünkre, hiszen ahogy Ők is nyilatkozták, egy jogi eljárás csak tisztázni tudja Őket azok alól a vádak alól, amelyekről mindenki, aki ismeri Őket és az egyesület működését, tudja, hogy képtelenség. Sokkal inkább szeretnénk az erkölcsi támogatásunknak hangot adni és a nyilvánosság előtt kiállni mellettük a nevük méltatlan, erkölcstelen, jogtalan és felelőtlen meghurcolásával szemben.  

Mi, akik ezt a nyilatkozatot kezdeményeztük, mindannyian személyesen ismerjük Kósz Zoltánt és Petőváry Zsoltot. Rájuk, edzőkre, pedagógusokra és sportszakemberekre bíztuk a gyerekeinket. A nevelőmunkájukat közelebbről is megismerve ezt nagyon jó döntésnek tartjuk! A gyerekeink nem sportolhatnának jobb szellemi és szakmai környezetben, mint amilyet a KÓPÉ ÚVSE-ben biztosít az egyesület két vezetője, ahol ígéretük szerint nem pusztán jó sportolókat, hanem ami még ennél is fontosabb, jó embereket nevelnek!

A nyilatkozatot az egyesületben sportoló gyerekek szülői közössége kezdeményezte. Egyetértő aláírásodat támogató szavazattal adhatod meg.


KÓPÉ ÚVSE szülői közössége    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével