Kérjük vissza a Székesfehérvár-Budapest közötti buszjáratokat!

2020. augusztus 20-tól jelentősen lecsökkent a Székesfehérvár-Budapest között közlekedő buszjáratok száma. Erre a változásra sem a fehérváriak, sem a fehérvári közösségi közlekedés nincs felkészülve. (Időt sem hagytak a felkészülésre.) Nagyon sokan járnak naponta Székesfehérvárról Budapestre dolgozni, tanulni. Sokuk számára jelentős nehézséget, plusz idő és anyagi ráfordítást jelent, hogy a jövőben csak vonattal vagy korábbi buszjárattal tudnak időben a munkahelyükre vagy az iskolába beérni.

Kérjük a hatáskörrel rendelkezőket, hogy legalább a székesfehérvári intermodális központ megépítéséig a régi menetrendet állítsák vissza!

Az aláírással engedélyezem Tancsa Ágnes, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.