Kérjük, hogy a kormány nyújtson érdemi segítséget a fitnesstermek túléléséhez!

A TE aláírásodra is számítunk, ha jársz, vagy jártál valamilyen fitness/yoga/aerobik/spinnning klubba. Vagy a terveid közt szerepel, hogy 2021-ben elkezdesz edneni.

Aláírás gyűjtésünknek a célja, hogy a 2020. december 7-én meghosszabbított a Covid járvánnyal kapcsolatos intézkedéseivel egyetérve, a fitness iparág részére érdemi segítséget kapjon, hogy a klubok és munkatársaik túlélhessék a bezárást és képesek legyenek az újranyitásra.

Az intézkedéseket megértik és elfogadják a fitness klubok vezetői. Egyértelmű, hogy a jelenlegi esetben a kontaktok minimalizálása miatt a kluboknak zárva kell tartani.

Szeretnénk, ha a döntéshozók figyelembe vennék az alábbiakat:

1. Vendégeink heti több alkalommal nálunk nem csak az edzettségüket, de az immunrendszerüket is fejlesztik. Ezzel csökkkentve a táppénzen töltött idejüket. Ha bezárnak klubok, akkor nem lesz meg a társaság és a hely, ami alternatívát nyújt az otthoni lustálkodás helyett. Ez hosszútávon az egészségi állapotra is negatív hatást fog gyakorolni.

2. Az ágazatban több, mint 2500 fitness klub van, abban dolgozik több, mint 30000 munkatárs és edző. A cégek és az ott dolgozók is anyagilag óriási veszélybe kerültek.

Nagy részben, a fitness klubok vezetői már az első hullám alatt is felelősség teljesen, önként bezártak, ezzel felélve a cégük és saját tartalékaikat is. Most a második hullámban ez a bezárás hosszabb lesz, mint az első volt és a tartalékokat nem sikerült a nyári időszak alatt újra tölteni.

3. Amennyiben nem tud egy klub újra nyitni, akkor a vendégeiknek eddig befizetett bérletei is teljes egészében elvesznek.

Ez nem csak az adott klubnak rossz, hanem a fitness ágazatba vetett bizalmat is megingatja, hiszen az emberek nem mernek majd elköteleződni még egy hónapra sem.

Kérjük, hogy a jelenlegi helyzetben a fitnesstermeknek, az ágazat szereplőinek gazdasági segítséget nyújtsanak, hogy a dolgozóinknak tudjunk fizetést biztosítani, valamint a bezárás alatt felmerült költségeket (bérleti díj, rezsi díjak, stb.) tudjuk fizetni.

Ezáltal biztosított lenne, a fitnesstermek vendégei számára, hogy az újranyitást követően biztosan nyitva találnák a kedvenc klubjukat és a már megismert kollégák várnák őket.

 

 

 


Tóth Tamás - Wellness Gate Hungary Kft.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tóth Tamás - Wellness Gate Hungary Kft. petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Ezt az információt nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...