Kérjük a Tatabányai Gyermekorvosi Ügyelet üzemeltetésének felülvizsgálatát

Kérjük azoknak a támogatását, akikkel előfordult már, hogy felháborodva hagyták el a rendelőt azóta, hogy azt Inter-Ambulance Zrt. üzemelteti, és megfogalmazódott bennük, hogy inkább jobb lett volna, ha el sem jönnek.  

A Tatabányai Gyermekorvosi Ügyelettel kapcsolatos (kifejezetten dr. Kleine Gizella személyével kapcsolatban) aggályainkat szeretnénk kifejezni ezzel a petícióval. dr. Kleine Gizella doktornő személye, fizikai és mentális állapota erősen kifogásolható. A doktornő képtelen információ megjegyzésére, pl. többszöri ismétlésre sem tudja megjegyezni a betegek panaszait. Így véleményünk szerint képtelen diagnózis felállításra.

Úgy gondoljuk, hogy nem kellene gyermekeink egészségét ilyen módon veszélyeztetni, ilyen emberekre bízni az Orvosi ügyeletet. 

Szeretnénk változást elérni a jelenlegi helyzetben. Ha jelenlegi szolgáltató ilyen minőségben tudja ellátni az orvosi ügyeletet, akkor szeretnénk, ha a városvezetés felülvizsgálná a jelenlegi szolgáltatóval való együttműködés eredményességét.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Fóthi Andrea petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...