Kérjük a karácsonyi szünet előre hozását a vírusmentes ünneplés érdekében!

Kérjük a Kormányt, hogy rendelje el a téli iskolai szünet kiadását legalább 10 nappal Karácsony előtt! Így az önkéntes karantént vállaló családok nyugodtan ünnepelhetnének együtt. Ha viszont a gyerekek vagy szüleik az utolsó napig hazavihetnek fertőzést, az ünnepek alatti találkozások miatt fokozódna a járvány. A hosszabb téli szünet miatt kieső tanítási időt pótolni lehetne a többi évközi szünet rovására, hiszen síszünet aligha lesz esedékes, és a tavaszi szünet is lehet rövidebb. Egy hosszabb szünet fékezhetné a járványt.

Az aláírással felhatalmazom Dr. Buvári Andrásné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.