K mögötti füves terület

Dr. Péceli Gábor
Rektor
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Tisztelt Rektor Úr!

A K épület délnyugati oldalán található füves terület az egyetemi polgárok által kedvelt pihenőhely és közösségi tér. Ez a hely hosszú évek óta szimbolikus jelentőségű mindenki számára, és szervesen hozzátartozik a Műegyetemista léthez. Egy hely, ahol a hallgatók két előadás között nyugodt körülmények között élhetnek társasági életet, feltöltődhetnek, felkészülhetnek a következő órájukra.
Minden egyetemi polgár örömmel vette, mikor látta a gyep tavaly nyáron történt megújulását. Az őszi félév során a Műhely újság arról tájékoztatott, hogy a fűre a gyep megerősödéséig - idén tavaszig - tilos rálépni. Eljött a tavasz, a gyep megerősödött, de minden várakozás ellenére a terület azóta is elzárva maradt az oktatók és a hallgatók elől. A kert ezen részét jelenleg, egy az Egyetem híréhez és szelleméhez méltatlan kerítés határolja.

A Műegyetem polgárai nevében kérjük Rektor Urat, hogy bocsássa az egyetemi polgárok rendelkezésére a körbezárt területet, hogy a kertbe visszaköltözhessen az élet.

Segítségében és közbenjárásában bízva.

Köszönettel:

A Műegyetem oktatói és hallgatói nevében

Dr. Széll Mária

egyetemi tanár, tanszékvezető

BME Magasépítési Tanszék

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Dr. Széll Mária, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook