Jó lenne újra hallani a régi Barátok közt zenét (főcím, epizódnyitás és -zárás)

A Barátok közt epizódjainak a kezdésénél és zárásánál a korábban használt ki- és bejelentkező zenének jobb volt a hangzása, mint amit most használnak. Nem arról van szó, hogy a mostani nem lenne jó, mert egyáltalán nem rossz, csak a korábbi valamivel jobb volt. Nagyon a szívünkhöz nőtt. A főcímek aláfestő zenéi közül viszont ennek a főcímnek volt a legfülbemászóbb, legszebben csengő az aláfestő zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=Jv58kVb5BAg. Tök jó lenne, ha újra elővennék ezt az aláfestő zenét a főcímhez. Tehát amennyiben megoldható és nem baj, a következő évad elejétől szeretnénk, ha az epizódok újra ezekkel a zenékkel indulnának és végződnének: https://www.youtube.com/watch?v=U0YD6Qrjzww; https://www.youtube.com/watch?v=uyOsWaaPQZchttps://www.youtube.com/watch?v=uKNGapSRf34 (természetesen csak a zenének kell stimmelnie, a videóban látható nyitó és záró jeleneteknek nem, ezt fontos kiemelni). Azt is szeretnénk, ha jövőre a következő főcím aláfestő zenéjével menne a főcím: https://www.youtube.com/watch?v=Jv58kVb5BAg. Mindegy, milyen főcím lesz, csak jó lenne, ha a fentebb említett főcím zenéjét elővennék. Vagy ha már a forgatások a jövő évi epizódoknál tartanak, akkor jövő március elsejétől szeretnénk újra hallani a régi epizódnyitó és -záró zenét, valamint a főcímnél a 2007 és 2009 közötti aláfestő zenét. de ha a forgatások még az idei epizódoknál tartanak, akkor január 2-ától, rögtön az ünnepi leállás után. Akik egyetértenek velem, azok írják alá!

Az aláírással engedélyezem Viktor Makkai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.