Heller Ágnes itthon vagy, köszönjük, hogy köztünk maradsz.

Már régen megérdemli bátorságáért, és nyíltságáért a kiváló tudós asszony, hogy elismerésünket megfogalmazzuk.

Szégyene a kormányzó pártnak és értelmiségi holdudvarának, hogy hajtóvadászatot inditottak ellene, és tudós társai ellen.  Bár a mindenre vállalkozó ügyészség arctalan gépcsavarjai felsültek a filozófus-per fabrikálásával, de az ELTE hallgatóságának legbutább és leggátlástalanabb tagjai minap névtelen, gyáva zaklatással adták jelét, hogy megfogant bennük a kormány vetése. Miért hagynánk, hogy így legyen? Magyarok és nem magyarok! Mindenki, aki tiszteli az értelem tiszta forrását, az érdeme miatt elismert idős nőt, a nyíltságát és okosságát egy gesztussal nyújtsunk védelmet a vandálok keltette rosszérzéssel szemben! Se félelem, se keserűség, ahogy eddig, úgy ezután se kisértse meg Heller Ágnest és professzor társait!

Az aláírással engedélyezem Donáth Ferenc, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.