Heller Ágnes itthon vagy, köszönjük, hogy köztünk maradsz.

Már régen megérdemli bátorságáért, és nyíltságáért a kiváló tudós asszony, hogy elismerésünket megfogalmazzuk.

Szégyene a kormányzó pártnak és értelmiségi holdudvarának, hogy hajtóvadászatot inditottak ellene, és tudós társai ellen.  Bár a mindenre vállalkozó ügyészség arctalan gépcsavarjai felsültek a filozófus-per fabrikálásával, de az ELTE hallgatóságának legbutább és leggátlástalanabb tagjai minap névtelen, gyáva zaklatással adták jelét, hogy megfogant bennük a kormány vetése. Miért hagynánk, hogy így legyen? Magyarok és nem magyarok! Mindenki, aki tiszteli az értelem tiszta forrását, az érdeme miatt elismert idős nőt, a nyíltságát és okosságát egy gesztussal nyújtsunk védelmet a vandálok keltette rosszérzéssel szemben! Se félelem, se keserűség, ahogy eddig, úgy ezután se kisértse meg Heller Ágnest és professzor társait!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Donáth Ferenc petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...