Közúti veszélyeztetés, ámokfutás jogi átminősítése emberölési kísérletté

Legyen vége a gyilkosságok legalizálásának! Ismét felháborító ítélet született, a ceglédi gyorshajtót - aki két embert tett tönkre, egy 18 éves lányt megölt, egyet pedig megnyomorított, csak három évre ítélték el! Ideje változtatni a büntetés mértékén és minősítésén pl., hogy aki szabàlyosan közlekedett és valóban baleset történt,  arra vonatkozzon az eddigi jogrend, egyéb esetben pedig minősüljön szándékos emberölési kísérletnek , abban az esetben, ha a megengedett sebesség legalább kétszeresével vagy többel haladt a járművezető vagy más módon súlyosan veszélyeztetett .  Társadalmi igény a veszélyes közlekedési magatartások (nagymértékű  gyorshajtás, büntetőfékezés, ittas, bódult állapotban való vezetés) büntetési tételeinek súlyosbítása, és egyéb szankciók bevezetése (pl. gépjármű hatósági lefoglalása stb.). Felgyorsult a közlekedés, az autó ne legyen, ne lehessen csőre töltött pisztoly a felelőtlen emberek kezében!

Az aláírással engedélyezem Gyömrei Andrea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.