Gyorshajtás (ámokfutás) jogi átminősítése emberölési kísérletté

Ismét felháborító ítélet született, a ceglédi gyorshajtót - aki két embert tett tönkre, egy 18 éves lányt megölt, egyet pedig megnyomorított, csak három évre ítélték el! Ezek megállítása érdekében  módosítani szükséges a btk-t, méghozzà úgy, hogy aki szabàlyosan közlekedett és valóban baleset történt,  arra vonatkozzon az eddigi jogrend, egyéb esetben pedig minősüljön szándékos emberölési kísérletnek , abban az esetben, ha a megengedett sebesség legalább kétszeresével vagy többel haladt a járművezető .  Társadalmi igény a veszélyes közlekedési magatartások (nagymértékű  gyorshajtás, büntetőfékezés, ittas, bódult állapotban való vezetés) büntetési tételeinek súlyosbítása, és egyéb szankciók bevezetése (pl. gépjármű hatósági lefoglalása stb.).

Az aláírással engedélyezem Gyömrei Andrea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.