Közúti veszélyeztetés, ámokfutás jogi átminősítése emberölési kísérletté

Legyen vége a gyilkosságok legalizálásának! Ismét felháborító ítélet született, a ceglédi gyorshajtót - aki két embert tett tönkre, egy 18 éves lányt megölt, egyet pedig megnyomorított, csak három évre ítélték el! Ideje változtatni a büntetés mértékén és minősítésén pl., hogy aki szabàlyosan közlekedett és valóban baleset történt,  arra vonatkozzon az eddigi jogrend, egyéb esetben pedig minősüljön szándékos emberölési kísérletnek , abban az esetben, ha a megengedett sebesség legalább kétszeresével vagy többel haladt a járművezető vagy más módon súlyosan veszélyeztetett .  Társadalmi igény a veszélyes közlekedési magatartások (nagymértékű  gyorshajtás, büntetőfékezés, ittas, bódult állapotban való vezetés) büntetési tételeinek súlyosbítása, és egyéb szankciók bevezetése (pl. gépjármű hatósági lefoglalása stb.). Felgyorsult a közlekedés, az autó ne legyen, ne lehessen csőre töltött pisztoly a felelőtlen emberek kezében!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gyömrei Andrea petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...