A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Igazi magyar

#257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-15 14:19

#242: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tisztelt Gorcsev Iván!

Most olvastam végig az egész hozzászólásözönt, némelyik véleményre reagáltam is, így teszek a tieddel is. Igazad van, kb. egy hónappal ezelőtti beírásában Apáthy úr tényleg fórumindítónak nevezte magát. Azóta is azon gondolkodom, hogy Dienes Erzsébetnek, vagy Apáthy Istvánnak kell őt hinni. Végülis teljesen mindegy, nem az a lényeg, hogy férfi, vagy nő, hanem az, hogy hogyan gondolkodik.

Üdv.

Válaszok

Apáthy István László

#261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-15 18:08:15

#257: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Igaz Magyar!

Egyszerre lenni férfinak - és nőnek nálatok, baloldaliaknál, liberálisoknál szokás! Nálam - lehet konzervatív vagyok - nem!

De hogy tudd, ki is vagyok - én nem bújok nick nevek mögé - ám láss!

A face oldalam:

http://www.facebook.com/istvan.apathy?ref=tn_tnmn

Sajnálatodra, gondolom - bajszom van és a lábam között nem be felé. hanem kifelé nőtt valami és a női nemet szeretem!

Nem is tudom, ki a gyűlölködő és a mindenbe valami hülyeséget bele magyarázó!Tudjátok, az a baj,ha valaki a Magunk fajták közül ki ejti azt a szót, hogy zsidó, az már gyűlölködik és fasiszta és náci a szemetekben , no meg antiszemita!Ti megtehetitek, hogy Horthyt tömeggyilkosnak tituláljátok, a másként gondolkodót csőcseléknek nevezitek! És ha Vona azt mondta, a ti értékrendetek szerint nem vagyunk mi, Magunkfajták demokraták, fel vagytok háborodva!De ha megkérdem Tőletek, miért baj,hogy az életet mi máshogy látjuk,rögtön  tiltotok!Azt is tudnotok kell, meg kérdeztem zsidó feleségemet, szerinte ez a petíció szövege tartalmaz - e zsidó gyűlöletet, mire azt mondta: NEM, EGYÁLTALÁN NEM!!!Persze meg lehet kérdőjelezni, hogy a feleségem zsidó - e, ti azt is megkérdőjelezhetitek, Apáthy István, vagy Dienes Erzsébet vagyok - e ( aki egyébként egy idős,a koncentrációs tábort is meg járt zsidó asszony ), Ti úgy gondoljátok, hogy a Ti demokráciátok nektek mindent megenged, nekünk semmit?Hát ha ez a demokrácia, akkor én anti demokrata vagyok!!!A Ti meglátásotok szerint az unokámnak is fizetnie kell a koncentrációs táborban kivégzettek dédunokáinak? Hogy az unokám is tulajdonképpen harnadíziglen felelős,pedig a dédnagyapja is gyermek volt akkor? És akkor csodálkoztok, hogy egy idő után elkezdik útálni az emberek a zsidókat? Annak a hozzá szólónak volt igaza, aki leírta, hogy vannak az Izrali állampolgárok ( az ottani kormány, gondolom, nem gyilkolja halomra az ártatlan palesztin gyermekeket és milyen érdekes, hogy vannak a palesztinok mellett kiálló zsidó béke aktivisták . biztos fasiszták és nácik és csőcselék -  ) vannak a cionisták és vannak a "Zsidók" -akik egyébként tényleg rendes, dolgozó Magyar állampolgárok, de nem ajvékolnak a havi 500 ezer forintos segélyért - bocsi, kárpótlásért a mi adónkból! Én az adómat nem a zsidó -direkt írom így, mert a magyaroknak is volt holokauszt - holokauszt áldozatai ük- ük -ük unokái jó létére óhajtom fizetni, hanem a hazám - és nemzetem, a gyermekeim, az unokáim boldogulásáért! Annyi az egész petíció lényege - mert látom nem értitek - hogy nem AKARUNK  harmad .negyed ízigleni örököseinkre a zsidó áldozatokért bűntudatot, felelősség érzetet és kárpótlási kötelezettséget hagyni!

Miért is van az, hogy az anyósom.nem kért kárpótlást, mint ahogy a feleségem sem és az apósom az átkosban, mint egyszerű magyar állampolgár - dolgozott és eltartotta a családját és nem ajvékolt kárpótlásért, pedig az édesapja ott maradt Birkenauban, az édesanyja pedig tetováltan, csont soványan szökött meg onnan és élte le ugyanilyen soványan az életét! Csak a lusta, élősködő, semmire kellő, cionista zsidók teszik ezt! És ne jöjjön nekem senki, hogy nem is ismerem a zsidókat, mert a budapesti történelmi zsidó negyed központjában lakom és látom, tapasztalom, a saját bőrömön érzem, amikor az Izraelből ide - az antiszemitizmus által uralt Budapestre - települő cionista zsidók - ha nem húzódunk félre a feleségemmel és a gyermekeimmel - fellöknek, ha nem húzódunk félre előlük az utcán!!! Akkor miről is beszéltek Ti???

Mi vagyunk a gyűlölködők? Szerintetek igen, hát akkor további kellemes gyűlölködést kívánok nektek!!!

 

Apáthy István!