A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Apáthy István László

/ #261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-15 18:08

#257: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Igaz Magyar!

Egyszerre lenni férfinak - és nőnek nálatok, baloldaliaknál, liberálisoknál szokás! Nálam - lehet konzervatív vagyok - nem!

De hogy tudd, ki is vagyok - én nem bújok nick nevek mögé - ám láss!

A face oldalam:

http://www.facebook.com/istvan.apathy?ref=tn_tnmn

Sajnálatodra, gondolom - bajszom van és a lábam között nem be felé. hanem kifelé nőtt valami és a női nemet szeretem!

Nem is tudom, ki a gyűlölködő és a mindenbe valami hülyeséget bele magyarázó!Tudjátok, az a baj,ha valaki a Magunk fajták közül ki ejti azt a szót, hogy zsidó, az már gyűlölködik és fasiszta és náci a szemetekben , no meg antiszemita!Ti megtehetitek, hogy Horthyt tömeggyilkosnak tituláljátok, a másként gondolkodót csőcseléknek nevezitek! És ha Vona azt mondta, a ti értékrendetek szerint nem vagyunk mi, Magunkfajták demokraták, fel vagytok háborodva!De ha megkérdem Tőletek, miért baj,hogy az életet mi máshogy látjuk,rögtön  tiltotok!Azt is tudnotok kell, meg kérdeztem zsidó feleségemet, szerinte ez a petíció szövege tartalmaz - e zsidó gyűlöletet, mire azt mondta: NEM, EGYÁLTALÁN NEM!!!Persze meg lehet kérdőjelezni, hogy a feleségem zsidó - e, ti azt is megkérdőjelezhetitek, Apáthy István, vagy Dienes Erzsébet vagyok - e ( aki egyébként egy idős,a koncentrációs tábort is meg járt zsidó asszony ), Ti úgy gondoljátok, hogy a Ti demokráciátok nektek mindent megenged, nekünk semmit?Hát ha ez a demokrácia, akkor én anti demokrata vagyok!!!A Ti meglátásotok szerint az unokámnak is fizetnie kell a koncentrációs táborban kivégzettek dédunokáinak? Hogy az unokám is tulajdonképpen harnadíziglen felelős,pedig a dédnagyapja is gyermek volt akkor? És akkor csodálkoztok, hogy egy idő után elkezdik útálni az emberek a zsidókat? Annak a hozzá szólónak volt igaza, aki leírta, hogy vannak az Izrali állampolgárok ( az ottani kormány, gondolom, nem gyilkolja halomra az ártatlan palesztin gyermekeket és milyen érdekes, hogy vannak a palesztinok mellett kiálló zsidó béke aktivisták . biztos fasiszták és nácik és csőcselék -  ) vannak a cionisták és vannak a "Zsidók" -akik egyébként tényleg rendes, dolgozó Magyar állampolgárok, de nem ajvékolnak a havi 500 ezer forintos segélyért - bocsi, kárpótlásért a mi adónkból! Én az adómat nem a zsidó -direkt írom így, mert a magyaroknak is volt holokauszt - holokauszt áldozatai ük- ük -ük unokái jó létére óhajtom fizetni, hanem a hazám - és nemzetem, a gyermekeim, az unokáim boldogulásáért! Annyi az egész petíció lényege - mert látom nem értitek - hogy nem AKARUNK  harmad .negyed ízigleni örököseinkre a zsidó áldozatokért bűntudatot, felelősség érzetet és kárpótlási kötelezettséget hagyni!

Miért is van az, hogy az anyósom.nem kért kárpótlást, mint ahogy a feleségem sem és az apósom az átkosban, mint egyszerű magyar állampolgár - dolgozott és eltartotta a családját és nem ajvékolt kárpótlásért, pedig az édesapja ott maradt Birkenauban, az édesanyja pedig tetováltan, csont soványan szökött meg onnan és élte le ugyanilyen soványan az életét! Csak a lusta, élősködő, semmire kellő, cionista zsidók teszik ezt! És ne jöjjön nekem senki, hogy nem is ismerem a zsidókat, mert a budapesti történelmi zsidó negyed központjában lakom és látom, tapasztalom, a saját bőrömön érzem, amikor az Izraelből ide - az antiszemitizmus által uralt Budapestre - települő cionista zsidók - ha nem húzódunk félre a feleségemmel és a gyermekeimmel - fellöknek, ha nem húzódunk félre előlük az utcán!!! Akkor miről is beszéltek Ti???

Mi vagyunk a gyűlölködők? Szerintetek igen, hát akkor további kellemes gyűlölködést kívánok nektek!!!

 

Apáthy István!