A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Árpád vére

#159 Re: Re:

2013-02-02 15:46

#156: Igazi magyar - Re:

Bocs, hogy ehhez a hozzászólás pároshoz is belekotnyeleskedek, de:

A Szentföldön nem a Jad Vasem (így írják magyarul helyesen...) múzeum a látnivaló egy keresztény ember számára! Már megint a zsidóimádó véna szólalt meg belőled! Nos, figyelmedbe ajánlom, hogy nézz utána, kik is küldték a zsidókat munka (nem pedig halál) táborba! Ugye hallottál az angol partoktól az ottani zsidó vezetők kérésére visszafordított zsidó menekültek hajójáról? Ion Coja (román történész) írását olvastad a magyarországi zsidó deportálásokról? Mondj mégegy dolgot, amit ma nem lehet megkérdőjelezni, véleményezni - a holokamun kívül! Nem gyanús ez neked? Ez olyan, mint az egykori inkvizíció! Olvastál már arról, hogy mi volt a zsidók szerepe az I. világháborúban, majd pedig Németország provokációjában? Hallottál arról, hogy Hitler hadsegerében zsidók is harcoltak, sőt, igen magas rangot is betöltöttek? Nem? Akkor sürgősen pótold! Ha igen, akkor viszont olyan sötét cionzsidó-agymosott vagy, hogy semmi értelme veled akár egy betűt is váltani.

Tehát ki is magyarázza félre a történelmet? Valamelyik zsidó fitymája odaragadt és elhályogosítja a szemed!

Zsidóvédelmed inkább arra irányulhatna, hogy felhívd a figyelmet: a zsidózás helyett valójában a cionista hatalom ellen kellene felszólalni! Mivel a cionizmus meghatározó személyei zsidók (izrael terrorállam, pénzvilág főgonoszai), hát innen a globális zsidógyűlölet, ami valóban nem helyesen. Viszont ez legyen a zsidók problémája, mossák tisztára magukat ők maguk! Aki tisztességes szándékkal él itt Magyarországon, az demonstráljon a magyarellenes cionzsidó hangoskodókkal szemben. Te mikor hallottál felőlük? "Cinkosok közt vétkes, aki néma!"

Ha magyar lennél, magyar értékekkel törődnél. Állj ki a magyar értéket támadók ellen! A legrosszabbak azok, akik nem zsidó származásúak, de zsidóbbak a zsidóknál a saját nemzetük ellen... A kollaboráns mindennek a legalja. Döntsd el, mi vagy!

Na, tényleg nincs több időm a felvilágosításodra, kaptál elég leckét, TANULJ, OKOSOD, VILÁGOSODJ! Ha már ennyit foglalkoztam veled, azért kíváncsi vagyok, hogy mit tanultál! Elolvasom, amit majd még írsz, de többet nem válaszolok semmilyen írásodra.

Válaszok

Lukrécia

#160 Re: Re: Re:

2013-02-02 16:58:52

#159: Árpád vére - Re: Re:  

 Most értettelek meg, te lepedőakrobata. A zsidók fitymájával példálózol, gondolom, irigyled, hogy körbemetélik őket, ettől aztán két dolog is jobb lesz nekik veled ellentétben:

1.) Higiénia, azaz könnyebb a tisztántartás, ami viszont szintén nagyon lényeges:

2.) amíg te kettőt rugózol az asszonyon és már el is durransz, addig egy zsidónak ez percek múlva következik csak be az asszony legnagyobb örömére.

Meg is értem, hogy ez neked fáj, csináltasd meg te is, sosem késő. Ne irígykedj feleslegesen, az nem szép tulajdonság.

 

Igazi magyar

#254 Re: Re: Re:

2013-02-15 14:03:48

#159: Árpád vére - Re: Re:  

 Árpád nemtestvér, miért gyűlölködsz folyamatosan? Minden szavadból süt a zsidók iránti gyűlölet. Most is kérdem, mire jó ez? Én még zsidót nem hallottam olyan stílusban beszélni, mint benneteket, antiszemitákat. Nem kéne! Békében kéne élni, mindenkinek jobb lenne.

Azt hiszem, tanulásra, okosodásra neked legalább annyi szükséged van, de ha már ennyire túlbuzog benned az intelligencia, a jólneveltség, akkor próbálj is meg aszerint élni.

Ég veled.