A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Igazi magyar

#152 Re: Re:

2013-02-02 10:48

#129: Árpád vére - Re:  

 De nagy ...ha vagy, Árpád testvér! A te őseid az én őseimmel együtt jött ide a Kárpát medencébe. Semmivel nem vagy magyarabb, mint Orwell vagy én. Nem jó ez a süket duma, ezzel csak a butaságodat leplezed. Nem lenne jobb származástól függetlenül szeretni embertársainkat? Én ezt teszem és ettől jobban érzem magam. Tégy kísérletet, nem fog fájni. 

Válaszok

Árpád vére

#155 Re: Re: Re:

2013-02-02 14:33:09

#152: Igazi magyar - Re: Re:

Hogy kinek az őse mikor jött a Kárpát medencébe, ez bizonyítandó (s e helyütt nem lett bizonyítva), tehát az erre vonatkozó kijelentésed nem igaz.

Mivel ez a 3 személy (én és ti) nem ismeri egymást, ezért "süket duma" állást foglalni abban, hogy ki milyen magyar. Egyébként egy magyar ember soha nem poénkodik Trianonnal - ha valaki ezt teszi, az számunkra, magunkfajták számára egyértelművé teszi, hogy az illető kicsoda, melyik oldalon áll.

Mindehhez hozzájárul az is, hogy szellemi képességeink sem ismertek egymás között, tehát a személyemet ért minősítés primitív vagdalkozás, ami a szidalmazót minősíti.

A feltett kérdés nem helyes: a származás (jelen esetben Magyarországon a cigány és a zsidó) kérdése az adott népcsoportnak, fajnak a magyarokhoz való viszonya alapján merül fel. Nem véletlen, hogy nincs örmény-, sváb-, bosnyák-, stb. kérdés Magyarországon, mert e népcsoportok helyi és anyaországi képviselői nem gyilkolják, rabolják ki vagy gazdaságilag nyomorítják a magyar embereket, nem gyalázzák a magyar népet, nem akarják gyarmatosítani az országunkat.

És végül az első mondatod: ez téged minősít..., de kikérem magamnak, hogy testvérnek szólíts!

Ugye érthető voltam?

u.i.: az itt megadott "neved" az írásod alapján nem illet meg! Talán a "kol nidré" vagy "talmud káin" megfelelőbb, találóbb lenne!