Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

Quoted post


Vendég

#142

2013-01-10 17:33

Kisgyermekes édesanyaként féltem a gyerekeimet, a családomat. Igenis létezik cigány bűnözés! Fordított világban élünk, ma az áldozatnak kell összehúznia magát a tettesek meg vígan röhögve óbégatnak a rasszizmusról, meg a rossz bánásmódról! Régen megbíztam a rendőrségben, ma már tudom, hogy bizony ők is emberek, nekik is van családjuk és ők is félnek... Amíg nem kerülnek a helyére a dolgok, addig nem lesz rend és béke, demokrácia pedig végképp nem! A bűnözők azok bűnözők és teljesen mindegy, hogy cigány vagy nem, de ha cigány az vállalja, hogy az és ne várjon kiemelt bánásmódot, mert ő szegény kisebbségi...

Válaszok

Magyar Klára

#143 Re:

2013-01-10 17:42:42

#142: -  

 Senki nem mondta, hogy nem létezik cigány bűnözés.  Létezik. De létezik nem cigány bűnözés is, azt sem szabad elfelejteni. Itt az a baj,hogy a cigány bűnözésbe bújtatva hergelik az embereket és megtehetik, mert felmentik őket ahelyett, hogy legalább figyelmeztetést kapnának. Nem mentem fel a cigányokat, a bűnözést úgy ahogy van, elítélem, akár cigány, akár fehér követi el. Én sem merek este utcára menni, ha mégis megesik, taxival megyek és megkérem a sofőrt, hogy várja meg, míg belülről bezárom a kaput. Eddig mindenki megtette nekem.

Ha a cigányok munkát kapnának, kevesebb lenne a bűnözés. A baj az, hogy a fehérek sem kapnak, ha létrejön egy munkahely, azt biztos nem cigánynak adják. Ördögi kör ez.