Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

Quoted post

hihető

#56 Re: Re: Re: Re: Re: Re: hihetetlen

2013-01-09 10:49

#54: - Re: Re: Re: Re: Re: hihetetlen 

 Te most azt hiszed, hogy ezzel a hozzászólással beléptél a kultúremberek társaságába? Ne hidd, nem sikerült.

Érdekes, ha az ember megkifogásol egy stílust, viselkedést, írást, stb... és nincs egyező véleményen egy jobbikossal, akkor az az ember a legtrágárabb módon el lesz küldve ... jó esetben melegebb éghajlatra. Rosszabb esetben a te utolsó modatod szerint. Ne örülj, nem megyek, sok dolgom van még a Földön.

Válaszok


Vendég

#58 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hihetetlen

2013-01-09 11:45:37

#56: hihető - Re: Re: Re: Re: Re: Re: hihetetlen

Vajon mi a társadalom nagyobb ellensége? A toll, vagy a kés? Mi a véres igazság? Az igazság az, hogy rohadtúl nem is akarok ahhoz a kulturális társadalmi réteghez tartozni, amit te képviselsz. A másik igazság, hogyha kidugnád a fejed abból a vélt kulturális sz@r rétegből, akkor észrevennéd, hogy az "állat" gyilkos, már talán a te hátad mögött áll. 
Továbbá! Az igazság az, hogy Bayernak mindenben igaza van. Te pedig nem veszed észre, hogy egy aljas játék marionett bábuja vagy.  Úgy rángatnak, ahogy akarnak a sáját céljaik érdekében. Mesterségesen generált társadalmi viszály, ahol te is csak vesztes lehetsz. De addig örűlj, amíg az a kés nem a te hátodból áll ki, ami január elsején két tisztességes ember életére tört.
Továbbá! Ahhoz nekem meg aztán végképp nincsen semi közöm, hogy nem egyezik a véleményed a Jobbikkal. Ezt a nézeteltérést intézd el velük.