Petíció a BGF-KKK 2012. évi órarend változtatásai ellen.

Quoted post

Kalmár Levente

#2 ok

2012-12-19 23:47

Az iskola mellett munkát is kénytelen vagyok vállalni, hogy fenn tudjam magam tartani. Mind e mellett vannak olyan dolgok is az életemben, amik a kikapcsolódásomat szolgálják, ha úgy tetszik a szellemi egyensúlyomat (hobbi, sport, szórakozás, pihenés). Lakóhelyemből adódóan (XIII. került) 1 órát kell utazzak, hogy beérjek az iskolába, tehát napi 2 órát vesz igénybe csak az, hogy ott lehessek, és hogy aztán a végén hazaérjek. Mivel sem a lakóhelyemet nem tudom egyik pillanatról a másikra megváltoztatni, se az életem részét képző, egyensúlyt teremtő dolgaimról nem vagyok hajlandó lemondani, hát még a munkámról, ami ahogy azt már említettem létszükség, NAGYON örülnék ha az órarend változása nem nehezítené meg még jobban a mindennapokat.

Válaszok

Kiki

#27 Re: ok

2013-01-14 09:54:49

#2: Kalmár Levente - ok

Úgy tűnik, hogy Neked minden fontosabb, mint a Külker. A szünetekben a hallgatóknak és az oktatóknak annyi idejük sem volt, hogy kimenjenek oda..

A normális ebédidő is kijár mindenkinek. Persze mivel Neked minden fontosabb, nem is vagy bent soha. Akkor meg mit érdekel? Csak azért hőbörögsz, hogy hőböröghess valamiért.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook