Petíció a BGF-KKK 2012. évi órarend változtatásai ellen.

Quoted post

Kalmár Levente

#2 ok

2012-12-19 23:47

Az iskola mellett munkát is kénytelen vagyok vállalni, hogy fenn tudjam magam tartani. Mind e mellett vannak olyan dolgok is az életemben, amik a kikapcsolódásomat szolgálják, ha úgy tetszik a szellemi egyensúlyomat (hobbi, sport, szórakozás, pihenés). Lakóhelyemből adódóan (XIII. került) 1 órát kell utazzak, hogy beérjek az iskolába, tehát napi 2 órát vesz igénybe csak az, hogy ott lehessek, és hogy aztán a végén hazaérjek. Mivel sem a lakóhelyemet nem tudom egyik pillanatról a másikra megváltoztatni, se az életem részét képző, egyensúlyt teremtő dolgaimról nem vagyok hajlandó lemondani, hát még a munkámról, ami ahogy azt már említettem létszükség, NAGYON örülnék ha az órarend változása nem nehezítené meg még jobban a mindennapokat.

Válaszok

Kiki

#27 Re: ok

2013-01-14 09:54:49

#2: Kalmár Levente - ok

Úgy tűnik, hogy Neked minden fontosabb, mint a Külker. A szünetekben a hallgatóknak és az oktatóknak annyi idejük sem volt, hogy kimenjenek oda..

A normális ebédidő is kijár mindenkinek. Persze mivel Neked minden fontosabb, nem is vagy bent soha. Akkor meg mit érdekel? Csak azért hőbörögsz, hogy hőböröghess valamiért.