Tárgyalásokat a felsőoktatásért!

Quoted post

DK

#74 Re: Re: Re:

2012-12-19 19:47

#72: - Re: Re:

Baloldali vagyok és utálom az Orbán-kormányt. Eddig támogattam a diákokat de most elég volt belőlük!!!  Megkapták amiért tüntettek.  A "röghöz kötés"  miatt nyivákolnak pedig az NAGYON HELYES!! Abszolút egyet értek vele! Tessék szépen itthon dolgozni legalább addig amíg a költségeket vissza nem fizetik az itthon befizetett adóikkal.  Ha erre nem hajlandóak akkor fizessék vissza a külföldön megkeresett magasabb fizetésükből. Remélem a Demokratikus Koalíció mostantól nem támogatja többet ezeket a semmirekellöket!!

Válaszok


Vendég

#75 Re: Re: Re: Re:

2012-12-19 21:23:59

#74: DK - Re: Re: Re:

Attól mert beírod, hogy te baloldali még nem tudod leplezni hogy fidesz bérenc vagy, főleg úgy hogy fröcsög a szádon a fideszes bullshit.

A röghöz kötésnek akkor lesz értelme ha lesz munka. De nincs. Az meg egy vicc, hogy azt gondolja a kormány hogy majd a friss diplomások majd árkot fognak kapirgálni 47k-ért.


Vendég

#77 Re: Re: Re: Re:

2012-12-19 23:07:09

#74: DK - Re: Re: Re:

Én jobbos vagyok és ebben teljesen egyetértünk.   Nehogy már ingyen tanuljanak az ország pénzén és aztán mindjárt megpattanjanak. Ha valaki rögtön külföldön akarja kamatoztatni az itthon megszerzett tudást, akkor fizesse azt szépen ki!  Miért kellene Magyarországnak ingyen orvosokat képezni mondjuk Norvégiának vagy Angliának?