Rokkantvadászat...

Quoted post

Elizabet

#443

2012-12-13 13:11

Az Orbán Viktor azt nyilatkozta a Televízióban aki beteg, annak jár a rokkant nyugdíj, nem vehetik el tőle! Hol van a gyógyíthatatlan betegek rokkant nyugdíja? Kontra rehabilitáció az van. Miért nem veszik komolyan? Hiszem ő a Miniszter!
Ez nem meg szigorítás hanem a beteg embereket leírják.A meg szigorítás az amikor az egészségeseket rakják ki a rokkant nyugdíjból, vagy a kevesebb egészségkárosodással elő embereket rehabilitálják.

Válaszok

Iko

#445 Re: rehab??

2012-12-14 13:07:35

#443: Elizabet -

azt sem tudják hogy mit írjanak a zárójelentésre olyan szinten megvannak fogva! Az én férjemnek még az Országos Elme Szakértők eredményét is felűl bírálták! ugyanis 5 évvel ezelőtt bíróságra vittük az ügyét és akkor kimondták : nem rehabilitálható ,állapot rosszabbodás várható! 2011-ben elvették a rokkannyugdíját 45% és leírták : rehabilitálható de rehabilitációja nem szűkséges. Felügyelet mellett munkát válalhat. Poén: AGYSORVADÁSA VAN !  a homlokagylebenyét támadta meg!Erről ennyit....... a gyógyszereire alig van támogatás közgyógyra a legfontosabbakat nem is lehet kapni ,csak olyat amelyik már elavult. Ennyit a rehabilitációról ,még a hülye is tudja hogy az agysorvadás gyógyithatatlan betegség,igazából gyógyszer sincs rá,akkor miről beszélünk?????