Követeljük, hogy azonnal vonják meg képviselői mandátumát minden

Quoted post

Hun

#24 Nem lehet két hazád!

2012-12-01 14:42

Ha választanod kell Magyarország érdeke, vagy a fasiszta, népgyilkos izrael, illetve Franciaország, Németország, USA érdeke között, melyiket fogod választani?
Nem kell semmi faji, etnikai, sem vallási kérdést beleolvasni olyan témába, amely nem arról szól.
Ez Magyarország és lakosainak az érdekéről szól. A HAZÁRÓL szól. Nem lehet két hazád, ahogyan két otthonos és két anyád, két Istened sem lehet. Kényszerből élhetsz idegen földön, idegen kultúrában, de ha a Hazáról van szó döntened, kell, mi a fontos a számodra, melyik a hazád, és hová tartozol. Vagy mondjanak le a külföldi állampolgárságukról, vagy álljanak fel a székeikből.
Természetesen Magyarország testének trianoni földarabolása okán idegenbe szakadt testvéreink esetében kivételt kell tenni, hisz Őket semmi nem védi, értük ki kell állni minden magyar embernek és ellenük nem lehet korlátozásokat hozni az anyaországban. De ez a petíció, és az elv amely mögötte van, nem is az Ő korlátuzásukra irányul.

Válaszok

sp

#27 Re: Nem lehet két hazád!

2012-12-01 15:40:46

#24: Hun - Nem lehet két hazád!

Itt egyel feljebb olvasható "Gusztáv az ember" bejegyzése, majdnem makulátlan helyesírással. A hibák kijavítása, mint olvasom, nem csak az én igényem. Ha a bejegyzését már majdnem sikerült profin megírni, akkor miért nem veszi a fáradságot, hogy a petíciós felhívását is átnézze és kijavítsa?

S továbbá az alábbi idézet, mely HUN- tol származik, már egészen elfogatható irányt mutat, de a petíció, ezt sajnos nem tartalmazza, így továbbra is elfogadhatatlan számomra.

„Természetesen Magyarország testének trianoni földarabolása okán idegenbe szakadt testvéreink esetében kivételt kell tenni, hisz Őket semmi nem védi, értük ki kell állni minden magyar embernek és ellenük nem lehet korlátozásokat hozni az anyaországban. De ez a petíció, és az elv amely mögötte van, nem is az Ő korlátozásukra irányul.”

 

Egy petíciót, mindenre kiterjedően kell megfogalmazni.  Hogy arra gondolunk, vagy bejegyzésben írunk róla, hogy a korlátozás nem irányukban történik, ez önmagában semmit nem jelent és semmit nem is ér, ha a javaslat nem tartalmazza.

Szóval, ha aláírnám az olyan lenne mintha én írtam volna, márpedig én ilyen írást ki nem adnék a kezemből. Azt is látom közben, hogy eddig 222 embert ez egyáltalán nem zavar, de vajon mennyien vannak, akik átolvassák és emiatt sarkon fordulnak?