A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

igazság

#503 Re: A Menekültnek!!!

2012-11-10 23:50

#496: Menekült!

Kedves Menekült! A legjobb tudomásom szerint, Orbán utolsó huzásaként vezette be az "adjunk 15 milliót" használt lakás vásárlásra is! Ez nagy hiba volt, egyrészt ezzel sem tudott választást nyerni, másrészt alaposan kitolt a következő kormánnyal, akire ráhagyta azt a terhet, hogy  rengetegen családon belül, fiktív módon adták-vették a lakást és az állam pedig fizette e csalók helyett a kamatot. 10telet a kivételnek, én mindössze egyetlen egyet tudok a környezetemből, a többi 15 ismerős lakásvásárlása kamu volt, másra költötték az állam által finanszírozott kölcsönt. Valljuk be, szép kis örökség volt Orbántól és jó hosszú távú is. Hiába, mindenáron választást akart nyerni, mindenre képes volt érte, még arra is, hogy csalásra csábítsa a "népét". Ez van, ő ilyen ember.

Válaszok

bocs

#514 Re: Re: A Menekültnek!!!

2012-11-11 01:44:02

#503: igazság - Re: A Menekültnek!!!

Úgy látszik elmenekült a Menekült. Elnézést, hogy beleszólok, de nem csak a te környezetedben voltak ezek a lakásvásárlással kapcsolatos csalások, amire OViktor teremtette meg a lehetőséget. Itt felénk is jó páran saját családon belül bonyolították a lakásvásárlást és a kedvezményes kamatozású lakáshitelből autókat és egyéb luxus dolgokat vettek. Úgy tudom, hogy Medgyessy miniszterelnök úr akkor csökkentette felére a felvehető hitelt, mert ha úgy folytatódott volna tovább teljesen becsődölünk.

Csak hogy érthető legyen mindenki számára, az állam fizette a kamat nagyobb részét a lakás helyett luxuscuccokat vásárlók számára. Ez egy nagy üzlet volt a csalafinta embereknek, kihasználták a lehetőséget.

Valószínűleg igaz,  hogy OViktor választási kampányának része volt ez a hatalmas kedvezmény, aminek a feltételeit nem teremtették meg, talán szándékosan talán hozzá nem értésből? Mindkettőért felelősek a mai napig is.