FELJELENTÉS VONA GÁBOR ELLEN EMBERÖLÉSRE VALÓ FELBUJTÁSÉRT

Quoted post

Gombkötő Béla

#15 Aki lemaradt volna róla...

2012-11-05 20:42

Tiszteletem Uram!

A nevem és a számom valódi, én nem bujkálok "szervezet, párt mögé".
Elolvasta ön azt, amire gyűjti az aláírást? Erre maximum pár tudatlan cigányt tud összegyűjteni... Valótlan dolgokat ír. ÖN az, aki félrebeszél, és uszítja a cigányokat ellenünk. Ez nem helyes, magatartás, pláne, ha ezt egy olyan párt nevében teszi, amely nevében ott van az Európai, Keresztény, és Demokratikus szavak.

Vona Gábor szinte összes megnyilvánulása a Youtube videó megosztó oldalon fenn van. Kérem Önt, küldje el nekem annak a videónak a linkjét, amelyben Gábor az Ön által említett vádak valamelyikét megvalósítja. Amennyiben nem teszi, pár nap múlva Ön ellen teszek feljelentést rágalmazás miatt, és én erre nem gyűjtök szavazatot. Nekem lesznek tanúim Ön ellen, ugyanis mint ezt a levelet, mint pedig az Ön feljelentését megosztom a Facebook-on.

Gombkötő Béla, Lajosmizse

Válaszok

Károly Mezei
Budapest

#18 Re: Aki lemaradt volna róla...

2012-11-06 14:17:34

#15: Gombkötő Béla - Aki lemaradt volna róla...

Kedves gombostű Béla.Ha  nem látod  az igazságot ,akkor ásd el magad barátom.Ki nevez engem és   a családomat  mint cigányembert ,cigánybűnözőnek???Vona és csapata.KI a vezetője ezeknek a bugris kopasz(bőrfejűek)csürhének?? Vona.Ki beszél  állandóan arról hogy a cigányok genetikailag bűnözők?? Vona.Ki beszéli azt ,hogy ha nem megy szépszóval ,akkor majd megy erővel?? Vona.És szerinted Vona nem uszít???Nem lázítja  a cigányság ellen és  a zsidók ellen az embereket????A gyilkosságokat is azért követék el.mert ő adott rá elvi felhatalmazást.Ki mondja azt ,hogy  az országot  a csődszélére visszük mi cigányok,és  zsidók???Nevetséges vagy ember.De Vona is.