Horthy Miklós kormányzó valós megítéléséért

Quoted post


Vendég

#11

2012-11-02 17:51

Érdekes lesz az összehasonlítás a Horthy korszak 24 éve és az elmúlt 22 év. Míg Trianon után, ami maradt az országban újra lehetett indítani a termelést. A fejlődés és a kilábalás a mélyből nem csak a Kormányzónak köszönhető ha nem a minisztereinek. Minden történelmet ismerő és józan ítélő képességgel rendelkező beláthatja, hogy ami nemzeti vagyonunk most van az kevesebb mint akkor volt. Viszont ahol termelés folyik az részben vagy teljes egészében idegen tőke kezében van. Nincs mezőgazdaság élelmiszer ipar és hozzá a feldolgozó, bedolgozó szektor ( mint üveggyár) növény olajgyár mozdony és vagongyár, vasgyár, autó, busz motor, kerékpár gyárak, nincs semmi.
Úgy vagyunk mint egy üres üzletben egy, temérdek tartozással. Horthy személyét csak azért hozzák példának az újkori történelemből mert a közelmúltban Ő volt az a személy aki hazánkat 1935-ös évekre, egy elismert szintre felhozta.

A személyének és a családtagok bemocskolása, akár eszmeileg akár fizikailag aljas, műveletlen a prolik szellemi szintjének a kifejező eszköze. Ezért javaslok valamit. A bal-liberális ellenőrzött, cenzúrázott, kézi vezérlésű médiák kéjérzéssel számolnak be arról, hogy havonta a Horthy kormányzó úr tiszteletére emelt meglévő emléktáblákat és újonnan avatott emlékszobrokat rendszeresen leöntik, meggyalázzák, vagy ép valótlan tartalmú írásokat helyeznek el rajta. A gyalázkodás kiterjedt Tormai Cecile agyonhallgatott írónő emléktáblájára is.
Addig, amíg 10:1 arányban van az agymosó médiában a Horthy korszak, maga a kormányzó és a hozzá kapcsolódó személyek, események gyalázva, a tettek, események hamis színben feltüntetve, addig a dicsőséges tanácsköztársaságról, vagy a Rákosi korszakról, a kommunizmus terror elkövetőiről alig vagy egyáltalán nem lehet elítélő megnyilvánulást hallani.

Hogy az elkövetőknek, vagy fizetett mocskolóknak mennyi tényeken alapuló történelmi ismeretük van, azt sejtjük, de hogy a neveltetésükben, tudásukban óriási hiányosságok mutatkoznak. Intelligenciájuk döngeti az ólajtót, ezért javasoljuk kommunista vezetők, a terrorgépezet végrehajtóiról mobil emléktáblák, mellszobor alkotások elhelyezését, egy-egy olyan településen, ahol köztudott, hogy milyen gyilkosságokat hajtottak végre, vagy adtak rá parancsot.

Legyen a megnyomorított, kirabolt, az életüket tönkretett áldozatoknak, vagy hozzátartozóinak lehetősége arra, hogy leköpje, leöntse festékkel, ráírjon különféle tényeken alapuló tetteket, jelzővel ellásson, mint „ gyilkos” mert így lenne a dolog „ferr”!
Aztán tovább vinni a következő és következő helységbe, mert a kommunista terrorizmusban minden településről kitelepítettek, elkoboztak, akasztottak, internáltak, vagy ép úgy ketté törték az életét, hogy soha nem tért magához, belehalt.
És a végére nagyon fontos, hogy olyan személyekről készüljön a gurulós emlékmű akiknek a leszármazottai ma is élvezik a vérvonal által örökölt státuszt. Mert a vér nem válik vízzé…

Válaszok


Vendég

#74 Re:

2012-11-24 11:47:21

#11: -  

 Irásod megerősitett abban, hogy nagyon nagy szükség lenne a valós tények feltárására és ismertetésére.

Bár olvasva irásodat azt gondolom, hogy a Te esetedben hiába való lenne