Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért

Quoted post


Vendég

#911 Anka

2012-10-19 19:58

Szép-szép. Fizessenek a gazdagok többet, és? És nem marad az országban semmi, mert a gazdagok azzal a lendülettel, ahogy megemelik az adójukat, ki is viszik a pénzt az országból oda, ahol kevesebbet kell leadni belőle. Néha a kevés több.Jelenleg mindenképen több, mert nem is menekitik kifele a pénzüket, mint pl. a görögöktől, spanyoloktól.
A vegyük el a gazdagoktól ebben az országban legalább annyira veszélyes jelszó, mint az , hogy Dunába velük!

Válaszok

Katka

#912 Re: Anka

2012-10-19 20:27:17

#911: - Anka

Anka, tegyél még egy-két betűt a neved elé, vagy után, mert így nagyon vékony vagy! Lehet, hogy betűhiány betegségben szenvedsz, de, hogy valami hiányod van, az tuti.

Ankara, te azt nem is tudtad, hogy Orbánékig többet kellett adózniuk a nagy fizetésűeknek, mégsem menekültek fejvesztve, mint most teszik? - Sőt...   Bátran olvassál csak rá!

Egyébként pedig ne keverd a szezont a fasorral, magyart a göröggel, spanyollal!

Zorbán, mint tudjuk, azért vitte le a gazdagok adóját, hogy ezáltal születik 1 millió munkahely. Most már látja, hogy 1 sem született, akkor vissza a zadót, nemdebár???  Mondd, hogy érted ezt, Zankara!!!  Mert, ha érted, akkor, légy oly kedves és áruld el nekünk is, hogy a kis fizetésűek, magyarán a szegények adóját miért nem csökkentették??? Csak nehogy azt mondd, "mert azt lesz@rja Zorbán, hogy a csövesek mit csinálnak a pár forintjukkal".  - Azért ennyire én sem tartom galád embernek a miniszterelnököt.  - Bár, a Lázár nevű "jobbkeze" anno azt mondta, hogy egy ember annyit ér, amennyije van, még az is elképzelhető...  Szerinted is?  - Akkor sajnos, elfogy a magyar, hisz oly kevés gazdag van.  Ezeket tán' az sem zavarja. Lehetséges ez, Zankara, hogy itt csak az a 2 millió módosabb számít és nem a magyarság, hm? Te mégis bennfentesebb vagy, mint én, tudakold már meg, légy szíves!