Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!

Quoted post


Vendég

#177

2012-10-16 08:20

Nekünk Mohács kell!
Tudta, hogy baj lesz a svájci frankos hitelezésből mindenki, csak azt nem tudta mikor!

Talán inkább nem kellett volna Orbánnak bevezetni, hogy 30 millió Ft-ra emeljék az új lakásvásárlásra adható hitelkeretet, és nem kellett volna bevezetniük a "használt lakásvásárlásra is adunk 15 millió Ft-ot" választási kampány akciót, 2002. áprilisban. - Az új lakásnál még érthetőbb, bár az összeg ott is igen magas volt, de legalább adott munkát az építőiparnak. No, de kérem, a használt lakásnál, az adok-veszek-cserélek családon belül, az milyen munkahelyeket teremtett? Ezek az emberek jó része, sajnos, ki kell mondani, hogy CSALÓ volt. Nekem 10 ismerősömből egyetlen egy fő vásárolt lakást, a felvett öt millió forintból. Azért ez a statisztika elképesztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


A gazdasági eseményekből kiemelni azokat, amelyek a saját igazunkat igazolják-az ellentmondóakról nem szólni- nem udvariatlanság, pofátlanság.

Válaszok

vész

#184 Re: Pofffátlannak!

2012-10-16 18:30:22

#177: -

Te  egy utolsó mohikán vagy, nem Mohikám!

A gazdasági eseményekről lósz@r sem volt írva, csak a devizahitelről és, hogy miért nincs sok magyar tulajdonú vállalkozás, valamint, hogy lehetne sorolni.  Mivel arról dunsztom nincs, hogy mennyi magyar vállalkozás van, arról nem írhattam.  Bár, most belegondolva, a környezetemben majdnem mindenki vállalkozó, persze jó részük kényszervállalkozó. A devizahitelezést pedig értem és nagyjából tudom is, hogyan történt. Vagy éppen azért nevezel pofátlannak, mert arról írok, amiről valamit tudok?

Amúgy pedig - szerintem - nem magyar vállalkozás nincs, hanem munka!!!