Tiltakozunk az előzetes regisztráció ellen!!!

Quoted post


Vendég

#5 Re: Laci

2012-09-24 00:20

#3: - Laci

Igen, demokrácia van. Ezért aztán nyugodtan regisztrálj te is, ha szavazni szeretnél,  mint ahogy Nagy-Britanniában vagy az Egyesült Államokban is ezt teszik a választópolgárok.

Válaszok


Vendég

#6 Re: Re: Laci

2012-09-24 14:27:57

#5: - Re: Laci 

 Kedves vendég, érted, amit írsz? Ez a regisztráció az emberek kényszerítése valamire, ami alanyi jogon egyébként jár nekik. Nem így szól az alkotmány, hát majd átírják, mint már olyan sok mindent. Végighazudták az elmúlt 6-7 évet és az emberek jelentős része még mindig hisz nekik. Tönkretették az országot, a lelkünket, a békénket. A romániai magyarokat is megvezették, azok mégis hisznek nekik. Összeugrasztottak örményt és azerit, lehetne sorolni, még ki mindenkit. Nem kérünk belőlük, elég volt.

Sz. Ildikó

#17 Re: Re: Laci

2012-10-09 18:42:58

#5: - Re: Laci

A választásnak mindig szabdon választhatónak kell, hogy legyen, mert minden szabad Magyarországon (hivatalosan jelenleg még demokrácia van!) született és itt élő állampolgárnak joga kell, hogy legyen a szabadon választáshoz. Ha ezt korlátozzák (kötelező regisztráció) azzal csorbulnak az emberi jogok, ami minden megszületendő állampolgár alapjoga. Szabadnak születtünk egy demokratikus országban, ha ezt korlátozzák az többé nem demokrácia már.