Tiltakozunk az előzetes regisztráció ellen!!!

Quoted post


Vendég

#6 Re: Re: Laci

2012-09-24 14:27

#5: - Re: Laci 

 Kedves vendég, érted, amit írsz? Ez a regisztráció az emberek kényszerítése valamire, ami alanyi jogon egyébként jár nekik. Nem így szól az alkotmány, hát majd átírják, mint már olyan sok mindent. Végighazudták az elmúlt 6-7 évet és az emberek jelentős része még mindig hisz nekik. Tönkretették az országot, a lelkünket, a békénket. A romániai magyarokat is megvezették, azok mégis hisznek nekik. Összeugrasztottak örményt és azerit, lehetne sorolni, még ki mindenkit. Nem kérünk belőlük, elég volt.

Válaszok


Vendég

#7 Re: Re: Re: Laci

2012-09-24 15:53:51

#6: - Re: Re: Laci

Én tökéletesen értem, amit írok.

Az embereket senki nem kényszeríti semmire ez a törvényjavaslat. Még a szavazásra sem. Mondjuk az MSZP egyik legutóbbi ötlete pont ez volt, vagyis a szavazás kötelezővé tétele. Na, az aztán tényleg kényszerítés lenne.

Igen, jól tudod: nem csak a romániai magyarok hisznek nekik, hanem a magyarországi magyarok is.  Neked  lehet, hogy eleged volt belőlük, de ez mégis kit érdekel? Engem nem, az biztos.  Hasonlóan nem érdekelhetett téged sem, hogy az  emberek óriási többségének, köztük nekem is, mennyire elege volt az MSZP-SZDSZ-ből 2006 és 2010 között.