A Demokratikus Koalíció feloszlatása

Quoted post

Lenke

#188 Re: Re: TÁRSKERESÉS

2012-07-15 22:00

#185: Delon - Re: TÁRSKERESÉS

Drága Delonkám!

Ez gyorsan ment. Megőrülök érted, tökéletes vagy!

Tudod, 90 kg kg alatt egy pasi csak karácsonyfadísz, és, mert imádok a szabadban... a pocid isteni, mert árnyékban lesz a fejem tőle. Én még csak 80 kg vagyok, de éppen hízásnak indultam, nekem is van pocakom is meg minden. De tudod te biztosan, hogy nagykofferbe lehet jól pakolni.

Az 50 %, hogy megtetszünk egymásnak, mert nekem mindenki tetszik. Ó, Nyuszkó, minket az Isten is egymásnak teremtett, hisz már az is igaz 50 %-ban, hogy megöregednünk sem kell, legalább azzal sem vesztegetjük az időt. Nem túl régen, még énrám is azt mondták, hogy a Lollobrigida csak szakipari tanuló lehetne mellettem (előttem vagy mögöttem azért lehet, hogy nem).

A főzéshez is értek, de nem hinném, hogy a drága időmet hagynád, hogy arra pocsékoljam???

Édes Delonkám, mikor futunk össze???  Én a Margitszigeten szoktam, úgy reggel öt körül...

Ui.: Itt van egy volt lovagom, de el ne hidd, amiket írogat, mert marha féltékeny, vagy féltékeny marha... ezt mindig keverem.  Már csak azért is, mert ebben vagyok toronymagasan legjobb! Majd meglátod.

Csókollak.

Válaszok

Delon

#190 Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS

2012-07-15 23:06:35

#188: Lenke - Re: Re: TÁRSKERESÉS

Drága kis Lenkém!!!

Óh, hát én már alig bírom ki reggelig, már most kimegyek a szigetre.

Dehogy kell mellettem kaját főznöd, nehogy megijedj!

Igen, látom, hogy üldöz téged az illető, de nehogy elcsábulj!

IMÁDLAK ÉS VÁRLAK REGGEL 5-KOR!!!  CSÓKOLLAK ÉN IS!!!