Garantált Alapjuttatást Mindenkinek!

Quoted post


Vendég

#56 Re: Re: Re: Re: Re: Közszolgáltatás

2012-07-02 01:14

#55: tollas - Re: Re: Re: Re: Közszolgáltatás

Azok vannak eltévedve rendesen (láthatóan te közéjük tartozol), akik azt gondolják valamiért, hogy valakinek, aki képes lenne dolgozni  bármi is járna másoktól, akik dolgoznak.   Azoknak jár ellátás, akik önhibájukon kívül nem képesek dolgozni.  A magadfajta parazitának viszont legfeljebb a szája jár, oszt jónapot.

Válaszok

tollas

#57 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Közszolgáltatás

2012-07-02 02:15:42

#56: - Re: Re: Re: Re: Re: Közszolgáltatás

Előbb alaposan tájékozódni kéne.

Vagy éppen ezt megérteni:

Sikeres volt az államcsiny!

http://kalozpart.org/wp-content/uploads/2012/07/esm.jpg...

Mialatt a foci EB elődöntője, a  Németország-Olaszország meccs ment, és az emberek mámorban tomboltak, Európa politikája egy másik EB-n, az Európai Bizottságban sorsdöntő napját érte meg – talán nem volt véletlen az időzítés sem -, nagy gyorsasággal döntöttek sorsunkról nem választott politikusaink. A tömegtájékoztató médiumok alig foglalkoztak az eseménnyel, pedig ez volt az egyik legnevezetesebb nap az EU történetében.

2012. június 28-ról 29-ére virradóra egy „fekete pénteket“ ért meg Európa és ezt sikernek könyvelte el az elit. Elképesztő! Mától a pénzügyi diktatúrának szabad utat adott az Európai Bizottság. Ezt az ESM szerződés nagyon világosan leírja, csak el kell olvasni.