Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGYF

#10492 Re: Re: Re: M.H.GY = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC...

2012-06-05 18:30

#10491: M.H.GY. - Re: Re: M.H.GY = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC...

Hagyjad a fenébe! Orbánék is odafértek ahhoz a fazékhoz, ahogy illett. Lehet, még jobban is, mint gondolnánk vagy  tudjuk?!

A 33 éves Vona Gáborról és a 23 éves Dúró Dóráról ilyen hír még valóban nem látott napvilágot, de még nem is lettek tesztelve és remélhetőleg, nem is lesznek.

Szerintem - a Vendég általi hsz-ben - senki nem élt vissza semmilyen nicknévvel. Hm?

 

Csóközön.

Válaszok

M.H.GY.
Vendég

#10493 Re: Re: Re: Re: M.H.GY = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC...

2012-06-05 20:31:41

#10492: MHGYF - Re: Re: Re: M.H.GY = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC... 

 Hát persze, mert a gép , ha mást nem ír valaki, mindenkit "vendég"ként jelenít meg. Nem írta ki az ártatlan, hogy "én vagyok a büdöskomcsizós, aki élből útálom Gyurcsány Ferencet, bármit csinál, tehet annyi jót, amennyit csak bír, én akkor is útálni és köpködni fogom mindig, minden körülmények között. Most büdöskomcsizós viselkedett, mert az, hogy nem mutatkozott be, nála már pozitív viselkedés, így a gép vendégnek minősítette. Egyébként meg mondjon, amit akar, ő az én szememben már nem lesz más, még akkorsem, ha itt a fórumban nem szórja minden hozzászólásában az általa osztogatott, ismert, nagyon gusztustalan jelzőket.

Még annyi: Vona Gábor, a tanárember előttem nem egy pozitív valaki - na, persze, a kis csacsogó Dúró Dóra sem, akinek minden nyafogásából azt hallom ki, hogy mennyire el volt kényeztetve és csak az ő szava a szó, az ő véleménye a vélemény. Pedig a kis nyafka senki hogy fog csodálkozni, mikor az első igazi nemet mondani fogja neki valaki, aki lehet akár az a nyálasszájú férje is, aki olyan antipatikus a fél országnak, hogy állandóan kivívja magának, hogy jól pofáncsapják. egyébként szerencséje van, hogy nem mozgunk egy körben és ezáltal nem kerülünk egymás fizikai közelségébe, mert akkor édesanyja helyett kapna tőlem két akkorát, hogy biztosan elgondolkodna az addigi életén, azaz azon, hogy addig mit hibázott el. A végén a saját taknyán csúszna haza.