Hála és köszönet Orbán Viktornak

Quoted post

proli

#51 Re: Re: Magyar Köztársaság

2012-05-31 20:57

#50: Nem proli - Re:  Magyar Köztársaság

Miért, mit jelent az, hogy proli? Valami újféle bűnöző, vagy betegség???

Én azt hittem, hogy a munkás ember a proli. Aki hiába dolgozik, de nem keres annyit, hogy megfelelő színvonalon élhessen a béréből.

Lehet, hogy megváltozott e szó jelentése, mert mindenki úgy ódzkodik tőle.

Arról hallottam, hogy megjelent egy újfajta proli: a panelproli.

Más milyen proliról viszont nincs tudomásom, csak magamról, mint  sima mezítlábas proliról.

Válaszok

Vendég

#55 Re: Re: Re: Magyar Köztársaság

2012-06-01 21:03:27

#51: proli - Re: Re: Magyar Köztársaság Én azt hittem, hogy a munkás ember a proli.

Nagyon rosszul hitted. A "proli" a proletár kifejezés rövidítése és teljesen iskolázatlan, vagyon nélküli, primitív ösztönlényt, a roncstársadalom tagját jelenti.  A munkásemberek természetesen nem ilyenek.

De ha gondolod én akár el is elhiszem neked, hogy proli vagy. (Bár az a tény, hogy Internetet használsz azért némileg ellentmond ennek.)

Proli 2.

#57 Re: Re: Re: Magyar Köztársaság

2012-06-01 22:15:11

#51: proli - Re: Re: Magyar Köztársaság

Nyugodj meg, jól tudod.  A teljesen vagyontalan, a napi munkájából élő személy a proli.

Ezt nekem az Önkormányzatban mondták, amikor mentem segélyért. Be kellett bizonyítanom nekik, hogy nem keresek annyit a napi munkámmal, hogy ki tudjam fizetni a rezsit. Ezért adtak 10 ezer Ft-ot.

Úgyhogy, ne félj, nem fertőző beteg, netán aidses vagy!!! Csak OV nem szereti a prolikat és a bandája ezért húzózkodik tőled, hogy rihes gazdájuk kedvében járjanak, még a talpát is nyaldossák állítólag.