Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen

Quoted post

Anti-Filiszteus
Vendég

#1401 Re: Re: Re: Statisztika.

2012-05-23 15:32

#1400: MHGY (Vilmos) - Re: Re: Statisztika. 

Attól, hogy ez a büdöskomcsizós patkány különféle statisztikákat átmásol ide, semmi nem változtat a tényeken, vagyis, hogy a fasisztánál rondább állatfaj nem létezik. Ezt lehet a büdöskomcsizóra, lehet, alteregójára, filiszteusra is elmondani. Én filikét mindig védtem, bánom is és nagyon szégyenlem. Mindig befürdök a rendesnek hitt elmberekkel, ezt filike sem érdemelte meg sem tőlem, sem a többi fórumtárstól, aki elhitte neki, hogy ő rendes ember, nem pedig a büdöskomcsizó. Ez az ember beteg. Ezzel nem szabad párbeszédet folytatni. Ne is tegyétek, szépen kérelek Benneteket, szépen kérek mindenkit. Egy csődtömeg, egy szarkupac.

Válaszok

anti-büdöskomcsi

#1402 Re: Re: Re: Re: Statisztika.

2012-05-23 18:04:01

#1401: Anti-Filiszteus - Re: Re: Re: Statisztika. 

Szégyellheti magát ez a szemét. Eddig hagytam abban a hitben, hogy nem tudom, kicsoda. Kár volt. Visszaélt ezzel is, mint minden mással. Nem csodálom, hogy senkije nincs, ilyen embert alapból messziről el kell kerülni.

Vendég

#1403 Re: Re: Re: Re: Statisztika.

2012-05-23 19:55:09

#1401: Anti-Filiszteus - Re: Re: Re: Statisztika.

Ez nem igaz, te mérhetetlenül ocsmány büdöskomcsi féreg.

Szolzsenyicin, egy nagy orosz író is megírta már:

.A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."

Annyiban persze nincs igaza, hogy embertípusnak nevezte a hozzád hasonló férgeket.