Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#10369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-05-22 23:42

#10368: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

ugye, az ember törődjön - a mondás szerint - a saját dolgával, vagy legalább azzal, ami rátartozik. Én nem igen tudok semmit, mert van nekem éppen elég magam dolga.

de annyit azért megjegyeztem, amit egyszer mondtak a Tamás atya utáni hírekben, hogy Kínában virágzik a kommunizmus. Először azt hittem rosszul hallok. Tehát akkor - az általad közölt adatok alapján - ehhez a mesés jólétükhöz el kellett veszíteniük a lakosságuk 5 %-át?

azt is hallottam, hogy Magyarország - a v.háború során - lakosságának csaknem 10 %-át vesztette el, a közel 500 ezer fő elhurcolt zsidó áldozattal együtt és, hogy Horthy Miklós sodorta  hazánkat a háborúba. Ezt a Barátokközt utáni hírekben mondták.

azt nem értem, hogy mi miért nem tudtunk profitálni a lakosságunk 10 %-ának elvesztéséből, úgy, mint Kína. Arra gondolok, hogy azért, mert nem volt kommunizmus? De akkor te miért mondod, hogy büdöskomcsi patkány? Hm.

jó éjszakát kívánok, megyek aludni, mert nekem ez az egész olyan magas, mint tyúkvalagának az ÁBC.

 

 

Válaszok


Vendég

#10370 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-05-22 23:49:49

#10369: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kínában a kapitalizmus virágzik, te nagyon ocsmány büdöskomcsi féreg. A kínai kommunisták ugyanis rájöttek arra, hogy a kapitalizmus működik és a politikai hatalmat megtartva szépen áttértek arra.  Az a 50-70 millió áldozat  több volt, mint a lakosságuk 5%-a, mert akkor még nem 1,2 millárd kínai volt, hanem kb. 700-800 millió.

"Horthy Miklós sodorta a hazánkat a háborúba"

A módfelett  ocsmány büdöskomcsi féregtársaid szerint.