Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen

Quoted post

realitás

#1388 Re: Re: Re: Re: A gyönyör kapujában...

2012-05-22 19:10

#1383: - Re: Re: Re: A gyönyör kapujában...

TERMÉSZETESEN NEM KÖTELEZŐ SENKIT SZERETNI, AZ ÚGYSEM ÉRNE SEMMIT! DE TALÁN GYŰLÖLNI SEM KELLENE SENKIT, MERT AZ SEM SOKAT ÉR ÉS MAGUNKNAK ÁRTUNK VELE A LEGTÖBBET.

MOST OLVASOM, HOGY TE MÁS BAJÁN AKARSZ ÖRVENDEZNI?  EZT TE KOMOLYAN IS GONDOLOD, TE ILYENT MEG TUDSZ TENNI??? REMÉLEM, HOGY NEM!!!

 

Válaszok

Shalom
Vendég

#1389 Re: Re: Re: Re: Re: A gyönyör kapujában...

2012-05-22 20:19:06

#1388: realitás - Re: Re: Re: Re: A gyönyör kapujában... 

 Ennek magyarázhatsz, ez csak fújja a magáét ezerrel. Volt itt korábban egy másik mocskolódó, még arra is azt mondom, hogy ennél sokkal emberibb volt, pedig az sem volt semmi. Tulajdonképpen ezek ellen az emberek ellen harcolni nem lehet, velük egyetérteni pedig semmiképp. Ezekkel nem lehet közösséget vállalni. Én nem értem az embereket, van egyáltalán valaki, akinek ez a stílus tetszik?

Én most megint elköszönök egy időre, ezt a stílust nem bírom magamévá tenni. Hosszasan nem lehet. Így is szégyenlem magam, hogy egyáltalán vitába szálltam vele, vagy velük, ki tudja. NEm fog/nak hiányozni.

Jó éjt.


Vendég

#1391 Re: Re: Re: Re: Re: A gyönyör kapujában...

2012-05-22 20:49:31

#1388: realitás - Re: Re: Re: Re: A gyönyör kapujában...

A szemet szemért egy zsidó (ószövetségi) elv és hetedíziglen szokták gyakorolni.   Már csak pár évtized kérdése (amikor az USA szuperhatalmi státusza véget ér) és az izraeli zsidók kamatostul fogják visszakapni azt, amit a palesztin őslakosokkal műveltek és művelnek.  Szerintem ez kifejezetten igazságos dolog lesz és ezért tényleg örvendetes.