Mentsük meg az ajkai középiskolákat a Hitgyülekezetétől!

Quoted post


Vendég

#50 Re:

2012-05-16 23:42

#49: -

Közösen kell!

 

Válaszok


Vendég

#54 Re: Re:

2012-05-17 00:17:31

#50: - Re:

Vigyázzon mindenki a gyermekére, úgy látszik, hogy a Bánkiban és Bercsényiben súlyos nyomást gyakorolnak rájuk. Tanórán mindenki kizárólag a tananyaggal foglalkozhat, ha nem így történik, jelentsék az illetékes - nem helyi - szerveknek, szülőként. Úgy hallottam, sok óra elmarad, van tanár, aki alig jár be órára, mert fontosabb dolga van az épületben. Ha ez igaz, kérjék ezt is számon!

Nagyon sokan vagyunk ajkaiak, akik támogatjuk a szülőket minden eszközzel, csak valaki fogja össze és képviselje a tiltakozókat! Veletek vagyunk!

A hatalom gyakorlói - mindenki, aki a kiszolgáltatottakat befolyásolja -,hagyjanak fel a nevetséges gyerekes magatartásukkal, mert van olyan "szent" ügy, amivel nem lehet játszadozni! És ez a szülő számára a GYEREK és az ő JÖVŐJE!

 

 

 

van kiút

#81

2012-05-18 14:21:33

#50: - Re:

Jól látszik a Magyar vidék állapota.Feudális berögződések ,totális tájékozatlanság, egymást hülyítő és félelemkeltő rágalmakkal operáló  berendezkedés. A butaságnak nincsenek határai.Aki nem akar előrelépni azon nem is érdemes vacakolni. Azért érdemes megnézni pl. a Salgotarjáni példát. Mégis van kiút a lelki nyomorból és a tudatlanságból? No problem lehet hogy egy két év múlva már senki nem fog arról beszélni hogy sikerült megőrizni a suli "iszonyatosan világhírűen magasszintű" oktatási koncepcióját. Soha nem értettem a Magyarokban hogy ha nekik nem sikerült,miért nem hagyják hogy legalább a gyerekek ne rekedjenek meg .