Tiltakozás a kecskeméti csendrendelet ellen

Quoted post

Belvárosi lakó

#57

2012-04-23 22:32

Az aláírásukkal csatlakozók valószínűleg sohasem takarították fel a saját okádékukat, ürüléküket....
Nem hiszem, hogy a belvárosban, lakókörnyezetben kellene az éjszakai üvöltözés, anyagcserével kapcsolatos műveleteknek helyszínt biztosítani. A kulturált szórakozás nem az éjszakához van kötve.
Aki pedig a nyuggerek belvárosból illetve buszokról való kitiltásáról ír, annak lehet, hogy nem is volt apja-anyja, nagyapja-nagyanyja, mert az biztosan szájon vágta volna, ha ilyet mondana előttük.
Csak egymás tiszteletével lehetne egyezségre jutni! Nem a kulturált szórakozás ellen vannak a tiltakozók és a városvezetők, hanem az ellen, hogy azt nem lehetséges biztosítani. Hiába kulturált a többség, ha egyetlen mocsok, öregasszonyokat pocskondiázó kocsmatöltelék barom el kezd ordítani és okádni és verekedni az éjszaka közepén az utcán. A kocsma üzemeltetője pedig azt mondja, hogy nem az ő felelőssége, mert nem az üzletében történik!
Aki ellene van a csendrendeletnek, az nem gondol bele ilyenekbe! Pedig nagyobb valószínűséggel adófizetők az ottani lakók, mint a botrányt csináló nyikhaj tizenévesek. Tehát az ott lakóknak több szavuk kell legyen a saját környezetük védelme érdekében. Az ingatlanok értéke ilyen vendéglátó helyiségek mellett igen alacsony, eladhatatlanok. Tehát az, hogy a lakók költözzenek máshova könnyű kijelentés.

Válaszok


Vendég

#62 Re:

2012-04-24 08:14:29

#57: Belvárosi lakó -

Ez ebben a formában egyszerűen nem igaz. Volt nekem is nagymamám, de soha nem ezekkel foglalkozott. De az az idős ember aki még éjjel 11-kor jó dolgában az ablakban leskelődik, hogy mi zajlik az utcán nem várjon túl nagy tiszteletet a fiataloktól. Meg aki menet közben mindenbe beleszól. Nem anyáskodni kell idegen emberek felett, nem önkéntes rendőrként kell az éjszaka viselkedni, vannak erre emberek majd ők ezt elrendezik. De a szórakozóhelyek bezárása ezt nem fogja megszüntetni, sőt, apogy írták is egyre több ember fog az utcán lézengeni.

Ráadásul nem az utcáról van szó, hopgy ott mi zajlik. Személy szerint tudok olyanról, hogy szórakozóhelyet akartak bezáratni, csak mert szol a zene, csak mert oda járnak az emberek szórakozni és ez másokat zavar, irigységből, unalomból , ki tudja miért.