Tiltakozás a kecskeméti csendrendelet ellen

Belvárosi lakó

/ #57

2012-04-23 22:32

Az aláírásukkal csatlakozók valószínűleg sohasem takarították fel a saját okádékukat, ürüléküket....
Nem hiszem, hogy a belvárosban, lakókörnyezetben kellene az éjszakai üvöltözés, anyagcserével kapcsolatos műveleteknek helyszínt biztosítani. A kulturált szórakozás nem az éjszakához van kötve.
Aki pedig a nyuggerek belvárosból illetve buszokról való kitiltásáról ír, annak lehet, hogy nem is volt apja-anyja, nagyapja-nagyanyja, mert az biztosan szájon vágta volna, ha ilyet mondana előttük.
Csak egymás tiszteletével lehetne egyezségre jutni! Nem a kulturált szórakozás ellen vannak a tiltakozók és a városvezetők, hanem az ellen, hogy azt nem lehetséges biztosítani. Hiába kulturált a többség, ha egyetlen mocsok, öregasszonyokat pocskondiázó kocsmatöltelék barom el kezd ordítani és okádni és verekedni az éjszaka közepén az utcán. A kocsma üzemeltetője pedig azt mondja, hogy nem az ő felelőssége, mert nem az üzletében történik!
Aki ellene van a csendrendeletnek, az nem gondol bele ilyenekbe! Pedig nagyobb valószínűséggel adófizetők az ottani lakók, mint a botrányt csináló nyikhaj tizenévesek. Tehát az ott lakóknak több szavuk kell legyen a saját környezetük védelme érdekében. Az ingatlanok értéke ilyen vendéglátó helyiségek mellett igen alacsony, eladhatatlanok. Tehát az, hogy a lakók költözzenek máshova könnyű kijelentés.