Petíció a gyermekek jogaiért

Quoted post


Vendég

#13

2012-04-20 17:57

Szerintem nem lehet a melegséget betegségként kezelni.
A dolog sokkal komplexebb.
Van genetikai, nevelési illetve pszichológiai oka is.
Pl. kiábrándulás a másik nemmel való rosszul végződött kapcsolatok után.
Félénkség a másik nemmel szemben, illetve a többséggel való tudatos ellenkezés.

Válaszok

Norm
Vendég

#17 Re:

2012-04-20 19:54:55

#13: -

A pedofilia sem betegség, teljesen megszokott jelenség, hogy egy felnőtt ember egy 3 éves kislányt ültet az ölébe.......
Elvégre szegények nem kaptak elég szekszuális élményt serdülőkorukban és ezek hiánya miatt felnőtt korában felszínre kerülnek a vágyak. Ennyi erővel a kaszaboló hidegvérű gyilkos is csak egy bárányka. És igen, merem azonosítani, mert a természetellenesség emberiség ellen elkövetett bűn - és már nem csak merénylet! A torzulás, az elkorcsosulás az orvostudományban is betegség. Ami megváltoztat nem normális irányban, betegség. A pszichikai eltorzulás is betegség, úgy ahogy a pedofilia a szadizmus úgy ahogy az is, hogy olyat szeretünk amilyenek mi magunk vagyunk. Egoizmus is egyfajta betegség, önimádat, vagy pedig a mániákusok is betegek.
Hány párkapcsolatod ment már tönkre? Elég egynek, hogy bizonyítsam, hogy ez betegség. Mert ha mindenki a saját fajtáját szeretné miután megcsalta a barátja/barátnője, akkor már milliárdjaival is szaladgálna kint a szóban forgó dolog. De ez lehetetlen, mert 2 férfi nem fog gyereket csinálni és 2 nő sem, ergó már kihaltunk volna.

Természetesen tiszteletben tartom az álláspontod. De nem szabad szelíd bárányként kezelni mindent.