Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
Lukrécia Vendég |
#9826 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-19 19:25#9825: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Fel vagyok dobva. Képzeld el, gyakoroltam a motorommal. Most menj el a toalettre, aztán olvass tovább. Szóval kimentem a kapun, leszálltam, bezártam a kaput, visszaszálltam, mondom magamnak, irány jobbra a szelektív hulladékgyűjtő, majd ezzel az indulattal irány előre, egyenesen a szembeszomszéd kocsibejárójára. A mellette levő szomszéd kint állt, beszélgetett, kérdei, hogy ezt így akartad? Mondom, természetesen, minden figurát ki kell egyszer próbálni. Utána csináltam egy tolatós manővert, csoálkozásomra irányba tettem a gépet és elmentem a szelektívhez, elvittem a szemetet. Irány vissza, tettem még pár oda-vissza utat 100 méteren belül, beálltam a kertbe és remegő lábakkal átmentem a cukrászdába bedönteni nagy izgalmamban egy üveg sört. Szerintem nekem van egy őrangyalom odafent. Már másodszor intézkedett egy véen belül. Mi lett volna, ha az én manőverem alatt jön egy FIDESZ-es 180 km/h sebességgel, ahogy szokták? Végülis nekik köszönhető, hogy nem járnak az autók az utakon, nincs már senki, aki megfizeti az üzemanyagot. Na, elkanyarodtam, ez volt a második hőstette a védőangyalomnak, az első tavaly május 28-án, amikor jöttünk haza a férjemmel a kocsinkkal, a férjem egyszer csak a szívéhez nyúlt menet közben és mondta, hogy úgy zsibbad a szívem, de biztos nem infarktus, mert akkor a bal karom zsibbadna, ezzel megtette a kocsival az utolsó 3 km-et. Bementünk a cukrászdába, megivott 2 dl tonikot, beszélgetett a cukrássza, a szívéhez kapott és meghalt. 10 perc alatt a második infarktust kapta, ebben bztos vagyok, mármint abban, hogy út közben kapta az elsőt, a gyengébbet. Ha ott, akkor az erősebbet kapja, ma biztos nem levelezek veled. Na, nem akartam hangulatot rombolni, ma délután az őrangyal figyelt rám. Köszönöm neki. |
Válaszok
egy GYF szimpatizáns |
#9827 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-19 20:04:48#9826: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Hiába, szerencsés alakok ezek a GYF fanok! Na, én is leb.sztam Sanyit, hogy még eccer ne merészeljen az én gépemhez nyúlni, amit Ő vett nekem. Ez féléves, mert volt egy Del, de az már vagy 4-5 éves lehetett, olyan lassú volt, hogy félreraktam, szegényebb időkre. Akcióztam a fiamén egyet, övé is fujitsu siemens, de valahogy jobb azzal pötyögni. Erre most kérdezi, hogy mit csináltam a gépével? Semmit, mert nem tudtam. Apámét még nem kapcsoltuk be azóta, neki számítógépe van és van benne TV panel is, van nyomtatója is stb. Majd csak túlélem ezt a hetet, olyan sokat gondolok az évfordulóra. Még a torkom és a fülem is fáj, nem tom' miért, nem iszom hideget, csak üvegből az ásványvizet. |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3708 Létrehozva: 2025-04-02
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
804 Létrehozva: 2025-04-25
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1274 Létrehozva: 2025-03-30
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
392 Létrehozva: 2025-04-18
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
392 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
379 Létrehozva: 2025-04-13
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
316 Létrehozva: 2025-04-23
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
172 Létrehozva: 2025-04-21
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
161 Létrehozva: 2025-04-30
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
146 Létrehozva: 2025-04-28
Töröljék el a kötelező MESZK tagságot
4993 Létrehozva: 2024-03-03
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2308 Létrehozva: 2025-03-04
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
77 Létrehozva: 2025-05-02
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6955 Létrehozva: 2023-07-26
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
64 Létrehozva: 2025-04-14
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
800 Létrehozva: 2025-01-19
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
60 Létrehozva: 2025-04-15
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1838 Létrehozva: 2025-03-20
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
55 Létrehozva: 2025-04-30