Állatrendőrséget Magyarországra!

Quoted post

vendég

#276

2012-04-12 21:37

Miről beszéltek állatvédők?Ebben az országban két lábbal tiporják az emberek jogait.És ti az állatoknak akartok jogokat adni?Elment az eszetek,vagy jódolgotokban nem tudtok mivel foglalkozni?És ezért még fizetnétek is?Gyönyörüek vagytok!Hát akkor miért nem perkáljátok ki azt a kis államadósságot,hogy az emberek ne az állatok sszinvonala alatt éljenek???

Válaszok


Vendég

#289 sompolygó

2012-05-20 10:25:29

#276: vendég -

Ha a 100 leggazdagabb MAGYAR a milliárdokból adományozna talán egy kicsit beljebb lennénk.

Nagyon sok probléma megoldása nem elsősorban pénz kérdés - amire hivatkoznak -, hanem szervezés, oda figyelés

törődés kérdése. Az is sajnálatos, hogy alkalmatlan emberek ülnek döntési pozíciókba és a hozott döntések rosszak  !!!!!

Ezeknek a problémáknak pénzbeni kivetülése az állatok kapcsán is megjelenik.

Kedves "VENDÉG" mit szólna, ha csont soványan rugdalnák és még élve fel is akasztanák !!!

Ami az állatokkal folyik tükröződik a bűnözés terén is.   SOMPOLYGÓ

Romboló

#301 Re:

2012-06-05 11:37:21

#276: vendég -

Remélem elolvasod ezt te szerencsétlen...ahogy az emberek az állatokkal bánnak, előbb utóbb úgy bánnak a többi emberrel is...ha ezt felfogni kevés vagy, minek szólsz bele olyasmiba amihez semmi affinitásod? Tudod mit, naponta látom a nemzetietlen magyarvalló nem napon barnult szomszédokat, akik kazal gyerekkel autóval járnak és pitbullokat adogatnak papírok nélkül ezrekért el, agyonfialt éhező állatok apró lyukakban, aztán kiengedik az utcára...ezért te szerencsétlen...takarítsd el a semmirekellő gyerekeikből megélő  szoláriumbőrű, tolvaj bandákat, aztán happoghatsz hogy miért kellenek jogok az állatoknak...édesanyádnak veled kellett volna úgy bánni mint az öregember aki hurokba fogta majd elevenen felgyújtotta a szomszéd rottweilerét...neked kellene ezeket érezni, a csontra bőrre fogyott kutyák és lovak fájdalmát, éhségét, akiket megkötnek és még amit maguk képesek lennének elérni, megtenni magukért, az ilyen bunkó emberek miatt azt sem tehetik, ehetik...te is életre való vagy, csak nem erre és nem ide, mert pont a hozzátok hasonlók miatt tarunk ott ahol tartunk...én fizessem ki az államadósságot, annak a bizonyos kasztnak a gyerekei után hány milliárd megy havonta ki támogatásokra,....szerencsétlen...sajnállak...és minden hozzád hasonlót...egyáltalán mi a fenét kerestél te itt?....


Vendég

#310 Re:

2012-06-09 16:53:21

#276: vendég -  

Csak annyit: a kettő nem zárja ki egymást. Ha az állatokért kiállok, miért ne állhatnék ki ugyanakkor az emberek jogaiért is? Csak azok írnak ilyet, akiknek nincs túl sok sütnivalójuk.