Családi pótlék ne legyen utalvány!

Quoted post

karadiszilvia

#28 Re: Jöhet Erzsébetben is!

2012-04-02 00:29

#21: Nem segélyes! - Jöhet Erzsébetben is!

Én kérek elnézést, hogy válaszolni merészelek a nagyságos asszonynak vagy úrnak!

Közölném, hogy nem élünk segélyből, és szerintem itt sokan vagyunk így, a helyesírási hibák meg valószínűleg abból adódhatnak, hogy a T. Kormányunk egy cseppet felbaszta az agyunkat!

Nem dohányzunk, nem kávézunk, nem játékgépezünk, nem iszunk, a férjem nem kurvázik, látástól vakulásig dolgozik, 98 óta dolgozom én is. Jelenleg GYED-en vagyok. Meg fogsz lepődniokostojás, de NEM JÖVÜNK KI A GYED-BŐL, A CSP-BŐL ÉS A FÉRJEM FIZETÉSÉBŐL!!! Képzeld, még fodrászhoz sem járok, az egész családnak ÉN vágom a haját, még magamnak is! Szóval nagyokos, NEM KELL AZ ERZSÉBET UTALVÁNY!!! Nem tudok vele mit kezdeni! Nem vehetek belőle egy csomag pelenkát, nem vehetek belőle ruhát a gyerekeknek, sem cipőt, sem tanszereket! Az okos ötleteidet meg tartsd meg magadnak! Ha neked kell az Erzsébet utalvány, hát hajrá! Kérd abban a CSP-t, de nagyon valószínűnek tartom, hogy ti nem annyit kerestek, mint mi, így nektek nem okoz gondot, hogy hogyan költsétek el!

 

 

Válaszok

nana

#58 Re: Re: Jöhet Erzsébetben is!

2012-04-02 13:28:33

#28: karadiszilvia - Re: Jöhet Erzsébetben is!

"Nem vehetek belőle egy csomag pelenkát, nem vehetek belőle ruhát a gyerekeknek, sem cipőt, sem tanszereket!"

karadiszilvia! a gyógyszertárat kifelejtetted! Gondolom ott sem fogadják el! Az is kurva sokba kerül 1 hónapba! És a gyerekeké! mert sajnos vannak rendszeresen szedett gyógyszereink is! és nem olcsó!




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...